ΕΚΛΟΓΕΣ

Exit Polls: Μάθετε πρώτοι στις 19:00 τα αποτελέσματα στο Newsbomb.gr

Exit Polls: Μάθετε πρώτοι στις 19:00 τα αποτελέσματα στο Newsbomb.gr

Με την εκλογική διαδικασία να ολοκληρώνεται, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την ανακοίνωση του αποτελέσματος στις 19:00.

Μόλις κλείσουν οι κάλπες, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα, τα exit polls για τις Εθνικές εκλογές 2015.

Μείνετε συντονισμένοι στο Newsbomb.gr και μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα των exit polls.

Tο Newsbomb.gr θα συνδεθεί ζωντανά, μέσω Live Streaming με τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Κουμουνδούρου και της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού και θα μεταδίδει συνεχή ροή πληροφοριών, δηλώσεις στελεχών των δύο κομμάτων, αντιδράσεις και... ατμόσφαιρα από τους οπαδούς που αναμένεται να συγκεντρωθούν.

Όλα... ζωντανά με εικόνα και ήχο.

Αργότερα, περίπου στις 21.30, θα έχουμε σύμφωνα με την Singular Logic, που διαχειρίζεται τη μετάδοση των αποτελεσμάτων, την πρώτη ασφαλή εκτίμηση για τα ποσοστά που θα λάβουν τα κόμματα, στις εκλογές 2015.

Η εκτίμηση αυτή θα είναι δυνατή μέσω του συστήματος SRT, με ειδικά κινητά τηλέφωνα σε 4.800 εκλογικά τμήματα (το 25% του συνόλου) μέσω των οποίων οι δικαστικοί αντιπρόσωποι ενημερώνουν την εταιρεία με ταχύτητα για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Το σύστημα που χρησιμοποιείται από το 2006 και επιτρέπει την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων μέσα από στατιστική επεξεργασία που περιλαμβάνει και το ιστορικό προηγούμενων εκλογών.

Όμως, η ανάδειξη ή μη αυτοδύναμης κυβέρνησης αναμένεται πολλές ώρες αργότερα, τα ξημερώματα της Δευτέρας, καθώς εξαρτάται από το ποσοστό των ψήφων που θα λάβουν τα κόμματα εκτός Βουλής.

Μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή του Newsbomb έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα επίσημα αποτελέσματα σε κάθε εκλογική περιφέρεια και τους Δήμους αυτής, ενώ θα μπορείτε και να κάνετε τις συγκρίσεις με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών του 2012.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης από το δημοσιογραφικό επιτελείο του Newsbomb θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και τη Δευτέρα (26/01/2015) με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από όλη την Ελλάδα.

Δείτε Live τα εκλογικά αποτελέσματα στην εφαρμογή του Newsbomb από τις 19.00.

Σχετικές ειδήσεις