ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών: Βρετανός υπ.Οικ - Ήττα των αποτυχημένων οικονομικών σχεδίων

Αποτελέσματα εκλογών: Βρετανός υπ.Οικ - Ήττα των αποτυχημένων οικονομικών σχεδίων

Όπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας, στο ραδιόφωνο του BBC, το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα, συνιστά ήττα των αποτυχημένων οικονομικών σχεδίων και όχι ήττα της λιτότητας ενώ υπερθεμάτισε, λέγοντας πως η περίπτωση της Ελλάδας πρέπει να λειτουργήσει ως υπενθύμιση στη Βρετανία για να συνεχίσει την πολιτική που ακολουθεί.

"Οι πολίτες έχουν κουραστεί από την αποτυχία του οικονομικού προγράμματος, έχουν κουραστεί από την άνοδο του ποσοστού ανεργίας...αυτό που βλέπετε δεν είναι μία ήττα της λιτότητας, είναι μία ήττα των οικονομικών σχεδίων που δεν αποδίδουν και στη Βρετανία έχουμε μία οικονομική πολιτική που αποδίδει" δήλωσε ο Όσμπορν.

Ο Όσμπορν, του οποίου το κυβερνών Συντηρητικό κόμμα αναμένεται να επανεκλεγεί τον Μάιο, δήλωσε ότι οι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδειχθούν "πολύ δύσκολα υλοποιήσιμες".

"Ελπίζω ότι και οι δύο πλευρές τώρα θα ενεργήσουν με υπευθυνότητα. Είναι βέβαιο ότι απαιτείται σταθερότητα για τα συμφέροντα του Ηνωμένου Βασιλείου, ότι θα πρέπει να έχουμε τον ενδεδειγμένο διάλογο ανάμεσα στα μέλη της ευρωζώνης", τόνισε ο ίδιος.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

Σχετικές ειδήσεις