ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές-Αποτελέσματα 2015: Στ. Θεοδωράκης: Υπάρχει ζήτημα ουσίας

Εκλογές-Αποτελέσματα 2015: Στ. Θεοδωράκης: Υπάρχει ζήτημα ουσίας

Εμφανώς ενοχλημένος από τις δηλώσεις του αρχηγού των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου εμφανίστηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης, λέγοντας πως υπάρχει ζήτημα ουσίας «όταν ανακοινώνεται ο σχηματισμός κυβέρνησης από τον αρχηγό του 6ου κόμματος».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, τόνισε ότι η στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι θα εξαρτηθεί από τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Πάνο Καμμένο, τονίζοντας ότι εκπροσωπεί ακροδεξιές και αντιευρωπαϊκές απόψεις. «Αναρωτιόμαστε τι θα βγάλει αυτή η σύμπραξη;» είπε και αποκάλυψε ότι στις 7 το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα, μετά από πρόσκληση που του έχει απευθύνει ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ:
Όπως σημείωσε «Σε κάθε περίπτωση το Ποτάμι είναι εδώ και δεν αλλάζει την αρχική του θέση στον ελληνικό λαό. Θα εκτιμάμε κάθε φορά τις προτάσεις της κυβέρνησης και θα λέμε είτε ναι είτε όχι». Ερωτηθείς για το αν το Ποτάμι θα δώσει ψήφο ανοχής δήλωσε ότι «Θα το δούμε μετά τη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα και μετά τις προγραμματικές δηλώσεις, τι θέλει να κάνει η κυβέρνηση; Θα περιμένουμε. Η χώρα χρειάζεται μεγάλες αλλαγές. Περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να κάνει δηλώσεις. Αυτό που περιμένουμε από την κυβέρνηση είναι να κρατήσει τη χώρα στην ευρωπαϊκή πορεία και να προωθήσει μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές, χωρίς κομματικούς ζηγούς».
Τέλος, αποκάλυψε ότι είχε επικοινωνία με το Δημήτρη Αβραμόπουλο, ο οποίος του τηλεφώνησε και τον συνεχάρη για το αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ