ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2015-Π.Καμμένος: «Θα συμφωνήσουμε για ΠτΔ»

Αποτελέσματα εκλογών 2015-Π.Καμμένος: «Θα συμφωνήσουμε για ΠτΔ»

Το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας θα ολοκληρωθεί γρήγορα προέβλεψε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα (26/01/2015) με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο.

Ο κ. Καμμένος σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους σημείωσε ότι δεν υπάρχει χρόνος για άλλες καθυστερήσεις και σημείωσε ότι θα υπάρξει άμεσα συμφωνία για το πρόσωπο που θα προταθεί για Προεδρος της Δημοκρατίας.

«Είμαι νομίζω ξεκάθαρος. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε. Θα τελειώσει το θέμα αρκετά γρήγορα. Πρέπει να προχωρήσει η χώρα, δεν έχουμε χρόνο για άλλες καθυστερήσεις» σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Ερωτηθείς για το αν θα συμμετάσχουν και άλλα στελέχη των Ανε ξάρτητων Ελλήνων στην κυβέρνηση συνεργασίας απάντησε ότι τις σχετικές εξαγγελίες θα κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Για τις προτεραιότητες των ΑΝΕΛ στο πλαίσιο της νέας κυβέρνσηης, είπε «Να προχωρήσουμε σε ένα σχέδιο της επαναπόκτησης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, της λήξης αυτού του προγράμματος εξαθλίωσης του ελληνικού λαού, της αποκατάστασης ουσιαστικά της Δημοκρατίας και του Συντάγματος».

Τέλος ο κ. Καμμένος, αναφερόμενος στη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, εξήρε το έργο της Εκκλησίας λέγοντας: «Συζητήσαμε θέματα που αφορούν και την εκκλησία, την κατάσταση που επικρατεί και το τεράστιο έργο στην πρόνοια που κάνει η Αρχιεπισκοπή, 56.000 γεύματα για άπορους. Συμφωνήσαμε στη νέα αυτή προσπάθεια να συνεργαστούμε με τον καλύτερο τρόπο κράτος και εκκλησία για να μπορέσουμε να ελαφρύνουμε τον πόνο του ελληνικού λαού».

Σχετικές ειδήσεις