ΕΚΛΟΓΕΣ

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Δίπλα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο ΣΕΒ

Αποτελέσματα εκλογών 2015: Δίπλα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ο ΣΕΒ

Για σπουδαία εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θόδωρος Φέσσας στη συγχαρητήρια επιστολή που απέστειλε προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Τις επόμενες λίγες ημέρες καλείστε να λάβετε αποφάσεις που θα άρουν την αβεβαιότητα για τις δυνατότητες της χώρας μας να ανταποκριθεί στην ευρωπαϊκή της προοπτική και να επανέλθει η εμπιστοσύνη στην ελληνική οικονομία», σημειώνει πάντως ο κ. Φέσσας, συμπληρώνοντας:

«Σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα, η λαϊκή εντολή σάς δίνει την απαραίτητη νομιμοποίηση και δύναμη, ώστε να οδηγήσετε τη χώρα με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη».

Αφού ακολούθως τονίζει: «Η εκλογική περίοδος, παρά τη σύντομη διάρκειά της, έχει επιβαρύνει την ελληνική οικονομία. Οι ανάγκες της χώρας και οι υποχρεώσεις της προς τη διεθνή και ευρωπαϊκή κοινότητα είναι γνωστές και επιτακτικές. Σήμερα, καθώς η χώρα πασχίζει να αφήσει πίσω της τον κύκλο της βαθιάς ύφεσης, έχει μόνο μία επιλογή: τη δυναμική ανάπτυξη, με αύξηση της παραγωγικής απασχόλησης, ανάκαμψη του ιδιωτικού τομέα, ανασυγκρότηση της βιομηχανίας, προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων, οριστική εξυγίανση των δημοσίων οικονομικών. Η νέα κυβέρνηση χρειάζεται τη συναίνεση, το πνεύμα συνεργασίας και την εποικοδομητική συμπόρευση με τους κοινωνικούς εταίρους, ώστε να ανταποκριθεί στο δύσκολο έργο της, εντός και εκτός συνόρων», o πρόεδρος του ΣΕΒ καταλήγει ότι «ο Σύνδεσμος, ως ο κατ΄ εξοχήν εκπρόσωπος των οργανωμένων ελληνικών επιχειρήσεων, θα είναι δίπλα στην κυβέρνηση και θέτει στη διάθεση του πρωθυπουργού τόσο τις θέσεις για τη βιομηχανική πολιτική και τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της ελληνικής οικονομίας, όσο και το δίκτυο σχέσεων με την ευρωπαϊκή και διεθνή επιχειρηματική κοινότητα».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ