ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απόστολος Πόντας: Να μην αθωώσουμε το παλιό που φεύγει, να εκφράσουμε το νέο που έρχεται

Απόστολος Πόντας: Να μην αθωώσουμε το παλιό που φεύγει, να εκφράσουμε το νέο που έρχεται
Ο κ. Απόστολος Πόντας υποψήφιος του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Α' Πειραιά

Ο πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Μ ( Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης) και υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ στην Α ´ Πειραιά κ. Απόστολος Πόντας σε συνέντευξή του που παρεχώρησε στις εργασίες του οικονομικού φόρουμ των Δελφών μίλησε για μια διαφορετική αντίληψη της πολιτκής αντιπαράθεσης για να σταματήσει η χώρα όπως είπε να μοιράζεται στα δύο σε υπεύθυνους και ανεύθυνους

«Εχουμε δυο νέα στρατόπεδα στη χώρα που διασπούν οριζόντια ακόμη τις πολιτικές δυνάμεις. Το ενα στρατόπεδο που αφορά αυτούς που πιστεύουν οτι το μέλλον της χώρας εξαρτάται απο την επίλυση των διαφορών και των προβλημάτων του παρελθόντος και το άλλο στρατόπεδο είναι αυτοί που πιστεύουν οτι πρέπει να δραπετεύσουμε απο αυτή τη λογική και οτι το μέλλον της χώρας εξαρτάται βασικά απο την κατανοήση του παρόντος και απο την πρόταση λύσεων για το μέλλον της».

Δείτε φωτογραφίες από το φόρουμ των Δελφών

«Θεωρώ», σημείωσε ο πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.Μ Απόστολος Πόντας , οτι «το Κίνημα Αλλαγής και εμείς ανήκουμε στο δεύτερο στρατόπεδο σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία , που βέβαια δεν βλέπουμε τους υπόλοιπους ως εχθρούς, τους βλέπουμε ως δυνητικούς πολίτες της διεύρυνσης της δικιάς μας αυτής πρότασης και νομίζω οτι ο αγώνας αυτός θα είναι δύσκολος για να ξεφύγει κανείς απο τη βαρύτητα των παρελθοντολογικών διαφορων και να αφεθή να πετάξει προς το μέλλον της χώρας».

Ο κ. Πόντας με την πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. Φώφη Γεννηματά



Ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ στην Ά Πειραιά κατέληξε λέγοντας στη συνεντεξή του οτι «είναι κρίσημες οι στιγμές τα επόμενα δυο χρόνια για τη χώρα. Έχω την αίσθηση οτι θα δημιουργηθούν νέες πολιτικές αθροίσεις και πολλαπλασιαστές για να εκφράσουν την κοινωνία που έρχεται και οχι να προσπαθήσουν να αθωώσουν την κοινωνία που φεύγει».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του κ. Απόστολου Πόντα