ΕΚΛΟΓΕΣ

Εκλογές 2019: «Χτύπησε» κορυφή ο Ορφανός στη Θεσσαλονίκη

Εκλογές 2019: «Χτύπησε» κορυφή ο Ορφανός στη Θεσσαλονίκη

Δημοτικές εκλογές 2019: Τα στοιχηματικά σάιτ τον θεωρούν φαβορί για τον δημαρχιακό θώκο.

Τρένο πηγαίνει η υποψηφιότητα του Γιώργου Ορφανού για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, όπου, παρά τις αμφίβολες δημοσκοπήσεις που τον θέλουν πίσω από τον υποψήφιο της Ν.Δ. Νίκο Ταχιάο, ο κόσμος βρίσκεται σταθερά δίπλα του και κάθε ημέρα που περνά κερδίζει ολοένα μεγαλύτερη στήριξη.

Απτή απόδειξη, τα πονταρίσματα που γίνονται σε στοιχηματικά σάιτ, όπου το μέτρο για την επιλογή της απόδοσης είναι αυτός στον οποίο ποντάρει η πληθώρα του κόσμου. Ένα τέτοιο αξιόπιστο ποντάρισμα πραγματοποιείται εδώ και ημέρες στο stoiximan.gr, όπου η απόδοση που δίνεται στους υποψηφίους δείχνει και το πώς θα εξελιχθεί η μάχη στην κάλπη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Στο stoiximan.gr, στις 21 Φεβρουαρίου άρχισε το bet μεταξύ επτά υποψηφίων - Ταχιάου, Βούγια, Ψωμιάδη, Ζαριανόπουλου, Νοτοπούλου, Ορφανού και Αηδονόπουλου.

Η κατάταξη της απόδοσης ήταν εκείνη την ημέρα: Ταχιάος 1.30, Βούγιας 8, Ψωμιάδης 30, Ζαριανόπουλος 100, Νοτοπούλου 5, Ορφανός 13 και Αηδονόπουλος 75. Στις 25 Φεβρουαρίου είχε προστεθεί και ο Κωνσταντίνος Ζέρβας με απόδοση 25, ωστόσο ο Γιώργος Ορφανός είχε απόδοση 8 από το 13, όπου ήταν μόλις τέσσερις ημέρες πριν.

Στις 9 Μαρτίου, ο κ. Ορφανός είχε απόδοση 6, όση και η κυρία Νοτοπούλου, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι, σύμφωνα με το ποντάρισμα του κόσμου, μοιάζει αδύνατον να εκλεγούν.

Από τις 11 Μαρτίου και μετά, όσο δηλαδή ενδυναμώνεται ο κ. Ορφανός, η απόδοση που δίνει το stoiximan.gr είναι 5, είναι δεύτερος και διαφαίνεται ότι θα μονομαχήσει με τον κ. Ταχιάο στην εκλογική κούρσα. Μόλις τρεις ημέρες μετά, στις 14 Μαρτίου, ο κ. Ορφανός έχει απόδοση 2.80, δηλαδή μία μονάδα διαφορά με τον κ. Ταχιάο, που έχει απόδοση 1.80, ενώ στο μεταξύ έχει προστεθεί το όνομα του Πέτρου Λεκάκη, ο οποίος έχει απόδοση 50.

Χθες, 19 Μαρτίου, ο κ. Ορφανός, που φαίνεται ότι οδεύει προς τη νίκη, στο stoiximan.gr είχε απόδοση 2.10, δηλαδή ελάχιστη διαφορά από τον κ. Ταχιάο, ενώ η κυρία Νοτοπούλου είχε 8.50, ο Σπύρος Βούγιας 18, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας 25, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης 40, ο κ. Λεκάκης 50, ο Χάρης Αηδονόπουλος 100 και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος 150.

Αυτά το πρωί, γιατί νωρίς το απόγευμα ο κ. Ορφανός είχε απόδοση 1.90 (όση και ο κ. Ταχιάος), δείχνοντας την ξέφρενη κούρσα που κάνει προς τη νίκη.

Πηγή: «Δημοκρατία»

Σχετικές ειδήσεις