ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2019: Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών επισκέφθηκε ο Ηλιόπουλος

Δημοτικές εκλογές 2019: Το Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών επισκέφθηκε ο Ηλιόπουλος
Ο Νάσος Ηλιόπουλος υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων
EUROKINISSI

Δημοτικές εκλογές 2019: Την κεντρική υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος μαζί με μέλη της δημοτικής παράταξης.

Ο κ. Ηλιόπουλος συναντήθηκε με την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών και με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων. Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν ο μειωμένος προϋπολογισμός των τελευταίων ετών από τη δημοτική αρχή «για μία τόσο κρίσιμη υπηρεσία, η οποία καλείται να ανταποκριθεί στις ανάγκες των παιδιών με μειωμένη επιχορήγηση κατά περίπου 2 εκατομμύρια», όπως επισημαίνει.

Επίσης, το κτιριακό ζήτημα, καθώς όπως επισημάνθηκε, παρά την επιτακτική ανάγκη σε αρκετές περιοχές, ενώ υπάρχουν χώροι οι οποίοι θα μπορούσαν να δεσμευτούν για να γίνουν παιδικοί σταθμοί, δεν αξιοποιούνται.

Από την πλευρά του, ο κ. Ηλιόπουλος, υπογράμμισε ότι «η υπηρεσία του βρεφοκομείου είναι στον πυρήνα του τι προσφέρει μια πόλη στους ανθρώπους της και γι' αυτό αποτελεί προτεραιότητα».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Σχετικές ειδήσεις