ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Νέο σκηνικό τρόμου στις φυλακές Κορυδαλλού - Μαστίγωσαν κρατούμενους

Νέο σκηνικό τρόμου στις φυλακές Κορυδαλλού - Μαστίγωσαν κρατούμενους
Τα αίτια της επίθεσης σε βάρος των δύο κρατουμένων δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί
EUROKINISSI

Ένα ακόμη περιστατικό μεταξύ κρατουμένων σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (11/4) στις φυλακές Κορυδαλλού.

Αυτή τη φορά, το περιστατικό σημειώθηκε στην Δ’ πτέρυγα με θύμα έναν 33χρονο Έλληνα και έναν 27χρονο Αλβανό, οι οποίοι μαστιγώθηκαν αλύπητα από ομάδα κρατουμένων.

Ο 33χρονος είχε συλληφθεί για κλοπές και ληστείες ενώ ο 27χρονος είχε οδηγηθεί στις φυλακές για υπόθεση ναρκωτικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μαστίγια που κρατούσαν οι θύτες της επίθεσης ήταν αυτοσχέδια και φτιαγμένα από καλώδια.

Όπως αναφέρει το «ΒΗΜΑ», τα κίνητρα του ξυλοδαρμού των δύο κρατουμένων δεν έχουν διευκρινιστεί, με τις αρμόδιες αρχές να ερευνούν αν το περιστατικό έχει σχέση με την αλβανική μαφία των φυλακών.

Τέλος, σημειώνεται ότι το σημερινό συμβάν έρχεται σε συνέχεια 20 περίπου παρόμοιων περιστατικών εντός των φυλακών, τους τελευταίους μήνες.

Διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα για τους δύο τραυματισμούς

Διατάχθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης πειθαρχική έρευνα για το σημερινό συμβάν στις φυλακές Κορυδαλλού, κατά το οποίο τραυματίστηκαν δύο κρατούμενοι.

Οι δύο τραυματισθέντες διακομίστηκαν προσωρινά σε εξωτερικό νοσοκομείο και εν συνεχεία στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: Πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμους - Ποιοι θα πάρουν μέχρι 25.000 ευρώ

Τρόμος: Αυτό είναι το επικίνδυνο μικρόβιο - Εξαπλώνεται «αθόρυβα» και προκαλεί θάνατο

Σχετικές ειδήσεις