ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2019: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι με τους Οικολόγους

Ευρωεκλογές 2019: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι με τους Οικολόγους
Δείτε τα ονόματα

Ευρωεκλογές 2019: Δεκαπέντε νέους υποψηφίους τους για τις ευρωεκλογές, ανακοίνωσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Πρόκειται για πρόσωπα, που προέρχονται από τον χώρο των περιβαλλοντικών κινημάτων, της οικολογίας, της πράσινης επιχειρηματικότητας και της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Είναι οι:

• Δέσποινα Αλάτση Φραίλιχ, νηπιαγωγός, ιδρύτρια του πρώτου και μοναδικού έως σήμερα οικολογικού παιδικού σταθμού και νηπιαγωγείου στα Βαλκάνια.

Γιώργος Αμαξίδης, υδρογεωλόγος, πρώην επιστημονικός συνεργάτης στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Κατερίνα Ανδρικοπούλου, πτυχιούχος Λογιστικής, πρώην σύμβουλος στο Υπουργείο Οικονομίας.

Αθανάσιος Ανδρώνης, δάσκαλος και πολιτικός επιστήμονας, ενεργό μέλος σε περιβαλλοντικά εκπαιδευτικά προγράμματα.

Ηλίας Γιαννίρης, αρχιτέκτονας μηχανικός, ιδρυτικό μέλος των Οικολόγων Πρασίνων, για πολλά χρόνια μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Συλλόγων και Κινήσεων για τους Ελεύθερους Χώρους και την ποιότητα ζωής στην Αθήνα.

Εριφύλη Δοδού, χημικός μηχανικός με μεταπτυχιακά στην παιδαγωγική επιστήμη, μέλος των Οικολόγων Πρασίνων.

Αιμιλία Δρούγα, βιολόγος, διδάκτωρ Γεωλόγος-Ωκεανογράφος, συνιδρύτρια και ΓΓ του ΑΡΙΩΝ-Ερευνητικό Κέντρο Διάσωσης και Περίθαλψης Κητωδών (Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών 2017).

Γιώργος (Τζόρτζ) Κουνάνης, πολιτικός επιστήμονας και ιδρυτικό μέλος της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ Εργασιακής Υποστήριξης, του Red Umbrella Athens και της Colour Youth — Κοινότητα LGBTQ Νέων Αθήνας.

Σοφία Κωταΐδου, γεωπόνος, περιβαλλοντολόγος με πολύχρονη εμπειρία σε επίβλεψη μελετών και σχεδίων περιβαλλοντικής στρατηγικής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Χρήστος Λαγόπουλος, κτηνοτρόφος, μέλος της ένωσης αγροτών Farmer's Union και του ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Αγροτών (Π.ΕΝ.Α) και εκπρόσωπος στην CEJA (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Νέων Αγροτών).

Χρυσάνθη Λύτρα, μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Μετάβασης Ακαδημίας Πλάτωνα κυρίως στον τομέα της αστικής καλλιέργειας και διατήρησης παραδοσιακών σπόρων.

• Marilena - Liliana Draghici, ελεύθερη επαγγελματίας, ιδιοκτήτρια καταστήματος ηλεκτρικών ειδών, με σπουδές στις Φυσικές Επιστήμες Οικονομίας.

Κώστας Σακοράφας, επιχειρηματίας στον χώρο των logistics, υποψήφιος στην Α' Αθήνας στις εθνικές εκλογές Ιανουαρίου και Σεπτεμβρίου 2015 στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ως μέλος των Οικολόγων Πρασίνων.

Τηλέμαχος Σπασίδης, υπεύθυνος και συντονιστής του χαρτοφυλακίου Γεωργίας, Μεταφορών και Ναυτιλίας των Οικολόγων Πρασίνων.

Σταυρούλα Χανδρινού Μάκαρη, φαρμακοποιός, ενεργή στα εθελοντικά περιβαλλοντικά κινήματα στη Μεσσηνία και στην ανάπτυξη οικοτουριστικών επιχειρήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης: Δημοσκόπηση - ΣΟΚ: Δείτε πόσες μονάδες προηγείται η ΝΔ

«Σχέδιο Πυθία»: Νέες αποκαλύψεις για την απόπειρα δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή

Σχετικές ειδήσεις