ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019 - Χαλκιδική - Μέλα Κυριακίδου: Έχουμε την τύχη να ζούμε σε ένα τόπο ευλογημένο!

Εκλογές 2019 - Χαλκιδική - Μέλα Κυριακίδου: Έχουμε την τύχη να ζούμε σε ένα τόπο ευλογημένο!

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Οι πυλώνες ανάπτυξης της Χαλκιδικής - Τι λέει η υποψήφια Περιφερειακή σύμβουλος για την Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, Mέλα Κυριακίδου, με το συνδυασμό του κυρίου Απόστολου Τζιτζικώστα «Αλληλεγγύη». 

Έχουμε την τύχη να ζούμε σε ένα τόπο ευλογημένο!


Το φυσικό κάλος και η ομορφιά της Χαλκιδικής είναι αξεπέραστα, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η Κεντρική Μακεδονία διεκδικεί μεγάλο ποσοστό επισκεψημότητας τουριστών, με κεντρικό πρωταγωνιστή την Χαλκιδική!


Ως τόπος πολυμορφικός που συνδυάζει τη θάλασσα με το βουνό αλλά και τα πανέμορφα δάση με τις πεδιάδες της, προσφέρει πρόσφορο έδαφος για ανάπτυξη διαφόρων δραστηριοτήτων όπως η γεωργία, η κτηνοτροφία, η μελισσοκομία, η αλιεία, η επιχειρημοτικότητα και φυσικά ο τουρισμός.


Ο τουρισμός λοιπόν αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή και βασικός στόχος είναι μεν η διεύρυνση της θερινής τουριστικής περιόδου και του θρησκευτικού τουρισμού αλλά και η προώθηση τουριστικών προϊόντων σε κλάδους όπως ο γαστρονομικός τουρισμός!

Σε μια εποχή δύσκολη για την χώρα μας, δυστυχώς, πολλά νέα παιδιά αναγκάζονται να φύγουν στο εξωτερικό για να αναζητήσουν ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τα τελευταία χρόνια έχοντας δουλέψει σκληρά με σκοπό την ενίσχυση και ανάδειξη όλων αυτών που κάνουν την Κεντρική Μακεδονία να ξεχωρίζει και να αναδεικνύεται ως πρώτη Περιφέρεια στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, έχει θέσει ως στόχο αξιοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μέσα να είναι και η πρώτη περιφέρεια που θα βγεί από την κρίση!


Έχω την τιμή να είμαι μέρος αυτής της μερίδας που επιλέγει να μείνει εδώ
και να παλέψει για ένα καλύτερο μέλλον για όλους!


Αυτός ήταν και ο λόγος που δέχτηκα την πρόταση του κ.Τζιτζικώστα να συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης» για την Π. Ενότητα Χαλκιδικής.

Για να συνεχίσουμε το ήδη πετυχημένο έργο.
Για να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε τη Χαλκιδική.
Για να συνεχίσουμε να δυναμώνουμε τη Μακεδονία.