ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιφερειακές εκλογές 2019 - Πατούλης: Τοπικές συγκεντρώσεις σε Βύρωνα, Αθήνα και Θρακομακεδόνες

Περιφερειακές εκλογές 2019 - Πατούλης: Τοπικές συγκεντρώσεις σε Βύρωνα, Αθήνα και Θρακομακεδόνες
"Δώστε μου τη δύναμη να αλλάξουμε την Αττική και τις ζωές μας» είπε ο κ. Πατούλης

Περιφερειακές εκλογές 2019: Τους βασικούς άξονες τους προγράμματος του, με στόχο την ισότιμη ανάπτυξη όλων των Δήμων της Αττικής προσδιόρισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε συγκεντρώσεις τοπικών φορέων και πολιτών στο Βύρωνα, τους Θρακομακεδόνες και το κέντρο της Αθήνας.

Τη συγκέντρωση στο Βύρωνα διοργάνωσε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» Ν. Γαλή.

Οι βασικές προτεραιότητες του όπως ανέφερε, είναι: η αντιμετώπιση του σοβαρού ζητήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων, η διασφάλιση της προστασίας των πολιτών από φυσικές καταστροφές, η αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής μέσα από 19 εμβληματικά έργα και παρεμβάσεις, η δημιουργία πάνω από 100.000 θέσεων εργασίας, η ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας, η επένδυση σε προγράμματα για τον τουρισμό, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την πρόληψη υγείας.

«Έχω αποδείξει, από όποια θέση ευθύνης κι αν πέρασα, ότι μπορώ να κάνω έργο. Δώστε μου τη δύναμη να αλλάξουμε την Αττική και τις ζωές μας», διαμήνυσε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.

Πηγή: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης:

Εκδήλωση-Συζήτηση "Ευρώπη ώρα μηδέν" (Κικίλιας, Παπαδημητρίου, Λυγερός)

Εκλογές 2019: Δείτε πότε θα κλείσουν τα σχολεία

Σχετικές ειδήσεις