ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2019 - Χιωτάκης: «Στις 26 Μαΐου καλούμαστε να γυρίσουμε σελίδα στη Κηφισιά»

Δημοτικές εκλογές 2019 - Χιωτάκης: «Στις 26 Μαΐου καλούμαστε να γυρίσουμε σελίδα στη Κηφισιά»
Έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων της Νέας Ερυθραίας

Δημοτικές εκλογές 2019: Παρουσία πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού "Εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας" του υποψήφιου Δημάρχου Νίκου Χιωτάκη στις 9/5 στη Νέα Ερυθραία.

Ο κ. Νίκος Χιωτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνης τους τονίζοντας ότι: «Στις 26 Μαΐου καλούμαστε να γυρίσουμε σελίδα για να ξαναγίνει η πόλη μας σημείο ανάπτυξης, να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας, να αναδείξουμε το κοινωνικό και πολιτιστικό της πρόσωπο, να καταστήσουμε τον Δήμο μας «έξυπνο» και λειτουργικό μέσα από μια σειρά τεχνολογικών υπηρεσιών, αλλά και επαναφέροντας στους πολίτες το αίσθημα της ασφάλειας σε κάθε γειτονιά. Υπηρέτησα την πόλη μας με αφοσίωση, υπομονή, σκληρή δουλειά και με απεριόριστη αγάπη προσπαθώντας να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας, αυτό θα κάνω και τώρα σεβόμενος την εντολή σας για να τα αλλάξουμε όλα και να επαναφέρουμε στο Δήμο μας την κανονικότητα που τόσο πολλή έχει ανάγκη».

Στην συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα θέματα της Νέας Ερυθραίας όπως το 1ο Δημοτικό, τη χάραξη του ρέματος Κοντοχρήστου, το κυκλοφοριακό, τη στάθμευση, το κλειστό προπονητήριο, καταθέτοντας τις προτάσεις του συνδυασμού όπως αυτές προέκυψαν και από τις ανοικτές συζητήσεις με τους πολίτες το προηγούμενο διάστημα.

Παράλληλα επισήμανε ότι ο Δήμος Κηφισιάς δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει ακόμα τέσσερα πολύτιμα χρόνια και να είναι ουραγός των εξελίξεων στο αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι.

Ο Νίκος Χιωτάκης απευθυνόμενες στους πολίτες της Νέας Ερυθραίας τους κάλεσε να ψηφίσουν θετικά, τονίζοντας ότι η εμπειρία αλλά και η ευρωπαϊκή του διαδρομή στη νέα εποχή της Αυτοδιοίκησης είναι το διαβατήριο για την επιτυχία προκειμένου ο Δήμος Κηφισιάς να βγει από το τούνελ της ανυπαρξίας και της αναποτελεσματικότητας.

«Απευθύνομαι πλέον σε εσάς, με τιμή και συγκίνηση, με την ιδιότητα του υποψηφίου Δημάρχου για την περίοδο 2019-2023. Με ισχυρό το αίσθημα του καθήκοντος απέναντι στις προσδοκίες σας, δεσμευόμαστε για την εξέλιξη της πόλης της Καρδιάς μας, για έναν Δήμο Ισχυρό, Ευρωπαϊκό, Σύγχρονο, Ασφαλή και Λειτουργικό», κατέληξε ο κ. Χιωτάκης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων της Νέας Ερυθραίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης:

Εκδήλωση-Συζήτηση "Ευρώπη ώρα μηδέν" (Κικίλιας, Παπαδημητρίου, Λυγερός)

Εκλογές 2019: Δείτε πότε θα κλείσουν τα σχολεία

Σχετικές ειδήσεις