ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης για εκλογές: Αν η διαφορά είναι μικρή θα πράξουμε αναλόγως στη ΝΔ

Βαγγέλης Μεϊμαράκης για εκλογές: Αν η διαφορά είναι μικρή θα πράξουμε αναλόγως στη ΝΔ

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ξαναχτύπησε - Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο δρομολόγησης εσωτερικών αλλαγών στη Νέα Δημοκρατία, όχι μόνον αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μπροστά στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, αλλά και σε περίπτωση μικρής διαφοράς, ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της «Πειραιώς», Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο κ. Μεϊμαράκης μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για την πιθανή διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ στο εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής και είπε πως μάχεται πιστεύοντας ότι «είναι ώρα πολιτικής αλλαγής» και «την ώρα της μάχης δεν μπορείς να κάνει προβλέψεις».

Τόνισε πάντως ότι, «όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά, θα πυροδοτήσει μεγάλες πολιτικές αλλαγές. Αν οι πολίτες μιλήσουν και δώσουν μεγάλη διαφορά, τότε η κυβέρνηση δεν στέκει», υπογράμμισε.

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο και αν αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει αλλαγές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, απάντησε πως «θα συζητήσουμε και θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα, σε περίπτωση μικρής διαφοράς και θα πράξουμε αναλόγως».

Για άλλη μια φορά ο κ. Μεϊμαράκης παίρνει αποστάσεις από την επίσημη γραμμή του κόμματός του.

Ο κ. Μεϊμαράκης εκτίμησε ως ότι η ψήφος στις Ευρωεκλογές είναι συνδυασμός της εσωτερικής πολιτικής με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα και σημείωσε ότι «ψηφίζουμε για όλα μαζί, θα είναι ένα σύνθετο μήνυμα που θα δώσουν οι πολίτες, αφού η εσωτερική κατάσταση επηρεάζει την ψήφο για την Ευρωβουλή. Ψηφίζουμε όμως και για την Ευρώπη, που μπαίνει σε περίοδο ταραχής, με το Brexit, το μεταναστευτικό».

Δείτε την εδώ την απόφαση και τους υποψηφίους των συνδυασμών

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι, «οι χώρες του νότου πρέπει να πλησιάσουν τις ανεπτυγμένες, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος διάλυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

«Μπορούμε πλέον να μπούμε σε μία πορεία που θα μας οδηγήσει στην κανονικότητα», σημείωσε κληθείς να σχολιάσει το ότι η οικονομία της χώρας μας διαφέρει από αυτές των υπολοίπων.

Ο τέως πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι η αποχή του ήταν «συνειδητή επιλογή», εξηγώντας ότι ολοκλήρωσε «έναν μεγάλο κοινοβουλευτικό ρόλο τον Ιανουάριο του 2016» και απέκτησε στη συνέχεια έναν «συμβουλευτικό ρόλο».

«Βρέθηκα μπροστά στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να είμαι επικεφαλής στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ με σταυρό», είπε, υπογραμμίζοντας πως «η παρουσία ενός πρώην προέδρου κόμματος δείχνει τη σοβαρότητα του κόμματος στις ευρωεκλογές».

Διαβάστε επίσης:

Ο Αλέξης Τσίπρας και το σημάδι από το... κόκκινο κραγιόν

Εκλογές 2019: Είσαι στην εφορευτική επιτροπή - Δες τι θα γίνει εάν δεν πας