Αποτελέσματα εκλογών 2019: Τζανακόπουλος – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποστεί στρατηγική ήττα

Newsroom Newsroom

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Τζανακόπουλος – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποστεί στρατηγική ήττα

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το πρώτο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, για τα αποτελέσματα του exit poll είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποστεί στρατηγική ήττα.

Ο κ. Τζανακόπουλος, μιλώντας στο Open TV, τόνισε ότι θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε αυτή τη φάση.

«Είναι αποτελέσματα μέχρι τις 16:30» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι η δική του εκτίμηση είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει υποστεί τη στρατηγική ήττα που επεδίωκε η Νέα Δημοκρατία.

«Αντιθέτως» συνέχισε, ο ΣΥΡΙΖΑ «είναι ένας από τους δύο μεγάλους πόλους του πολιτικού συστήματος, ακόμα και με αξιώσεις να επιτύχει μία νίκη στις επερχόμενες εθνικές εκλογές».

«Δεύτερον, ο πρωθυπουργός είχε ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης για τα θετικά μέτρα και την επέκταση του δημοσιονομικού χώρου, ελπίζω, επειδή καιροφυλακτούν πολλοί να μην αμφισβητηθούν αυτά τα μέτρα εξαιτίας του αποτελέσματος των ευρωεκλογών, εάν αυτό είναι αντίστοιχο με όσα προβλέπει το exit poll. Καιροφυλακτούν πολλοί για να αμφισβητήσουν αυτά τα μέτρα και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό.

Τρίτον, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι ο ελληνικός λαός έχει υποστεί πάρα πολλά. Ο ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να κυβερνήσει σε μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, με εξαιρετικούς δημοσιονομικούς περιορισμούς».

«Εμείς πρέπει να αναλύσουμε το τελικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, πρέπει να περιμένουμε να δούμε τα πραγματικά αποτελέσματα και στη βάση αυτή να βγάλουμε και τα τελικά πολιτικά συμπεράσματα» δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Eκλογών 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Exit Polls 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved