ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Τζιτζικώστας - «Θα είμαι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων»

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Τζιτζικώστας - «Θα είμαι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων»

Αποτελέσματα εκλογών 2019: «Ισχύει στο ακέραιο η δέσμευσή μου προς όλους: θα είμαι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων», τόνισε το βράδυ της Ελλάδα ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σε δηλώσεις του από το εκλογικό του κέντρο

Ο κ. Τζιτζικώστας έκανε λόγο για «μεγάλη και καθαρή νίκη» στις Περιφερειακές Εκλογές και επισήμανε ότι οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας «με τη θετική τους ψήφο αναγνώρισαν τον αγώνα που δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια, κρατώντας όρθια τη Μακεδονία στα πιο δύσκολα χρόνια».

«Έδειξαν ότι μας εμπιστεύονται για να οδηγήσουμε με σχέδιο και αποτελεσματικότητα την Περιφέρειά μας στο μέλλον. Έδωσαν ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε το έργο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να χτίσουμε μια σύγχρονη και ανθρώπινη Μακεδονία. Επιβράβευσαν τη σταθερή επιλογή μας να κινηθούμε πέρα και έξω από διαχωριστικές γραμμές και στερεότυπα και με αυτόν τον τρόπο θα συνεχίσουμε για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ευχαρίστησε, δε, τους πολίτες, τους εθελοντές, τους συνεργάτες του, τους υποψηφίους της παράταξής του «Αλληλεγγύη» και την οικογένειά του που, όπως είπε, στάθηκε δίπλα του και σε αυτή τη μάχη. «Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τη Μακεδονία», πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Eκλογών 2019