ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: «Οι Έλληνες με την ψήφο τους έδωσαν τη λύση» λέει η Νέα Δημοκρατία

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: «Οι Έλληνες με την ψήφο τους έδωσαν τη λύση» λέει η Νέα Δημοκρατία
EUROKINISSI

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 LIVE: Με μια λιτή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία καλοσωρίζει τις πρόωρες εκλογές που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Όπως αναφέρουν από την Πειραιώς, «ο κ. Τσίπρας υπό το βάρος μια συντριπτικής ήττας, αναγκάστηκε να προκηρύξει εθνικές εκλογές. Οι Έλληνες με την ψήφο τους έδωσαν τη λύση. Και θα ανοίξουν τον δρόμο για μια φωτεινή Ελλάδα».

Στις δηλώσεις του για το εκλογικό αποτέλεσμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε καλέσει τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί.

«Ο λαός έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του στην κυβερνητική πλειοψηφία», ανέφερε ο χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά τα πρώτα αποτελέσματα του Υπ. Εσωτερικών για τις Ευρωεκλογές 2019.

«Η Ελλάδα έχει ανάγκη», επεσήμανε στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, «από μια κυβέρνηση με νωπή την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Ο πρωθυπουργός οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του. Για το καλό του τόπου πρέπει να παραιτηθεί και η χώρα να οδηγηθεί σε εθνικές εκλογές το συντομότερο δυνατόν, αυτή είναι η μόνη καθαρή λύση».

«Η Ελλάδα έχει ταλαιπωρηθεί πολύ», τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν περιμένει πανηγύρια, αλλά σκληρή δουλειά. Στην καρδιά μου δεν υπάρχουν πολλοί, δεν υπάρχουν λίγοι. Υπάρχει μόνο η Ελλάδα, όλες οι Ελληνίδες, όλοι οι Έλληνες. Από αύριο ξεκινώ ένα καινούργιο αγώνα. Θα γυρίσω και πάλι ολόκληρη την Ελλάδα για να πείσω όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες ότι αξίζουμε την ευκαιρία. Για να κάνουμε μαζί πραγματικότητα την ελπίδα που γεννιέται σήμερα σε μία πορεία αναγέννησης της χώρας από την οποία κανείς δεν περισσεύει».

Κλείνοντας τη δήλωσή του, ο πρόεδρος ανέφερε: «Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και εμπιστοσύνη σας. Σας υπόσχομαι ότι θα εργαστώ πολύ σκληρά για να σας την ανταποδώσω».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Eκλογών 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019