ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 - Ζέρβας: Η νίκη ανήκει σε όλους τους Θεσσαλονικείς

Αποτελέσματα Εκλογών 2019 - Ζέρβας: Η νίκη ανήκει σε όλους τους Θεσσαλονικείς
EUROKINISSI

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Ενωτικός εμφανίστηκε στην πρώτη του τοποθέτηση ως δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Κωνσταντίνος Ζέρβας σημειώνοντας πως «θα είμαι ο δήμαρχος που επιθυμούν οι πολίτες, που θα κάνει τη δουλειά».

«Σήμερα νίκησε η Θεσσαλονίκη. Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους Θεσσαλονικείς ότι κι αν ψήφισαν» σημείωσε και αναφέρθηκε στο όραμά του να γίνει καλύτερη για όλους η Θεσσαλονίκη.

«Η ευθύνη, η συνέπεια και η εργατικότητα, είναι η παρακαταθήκη που μου άφησε ο πατέρας μου», είπε σε άλλο σημείο ενώ ευχαρίστησε ονομαστικά τους συνεργάτες του, τη μητέρα και τις αδελφές του.

«Δεν ξεχάσαμε ούτε λεπτό ότι η πρότασή μας είναι αυτοδιοικητική: από την πόλη αρχίσαμε, στην πόλη καταλήξαμε», είπε τονίζοντας πως «από αύριο, οι ενέργειές μας σε έναν σκοπό θα κατευθύνονται, να γίνει καλύτερη η Θεσσαλονίκη για όλους».

Η νίκη του κ. Ζέρβα είχε διαφανεί και από το exit poll της interview, το οποίο έγινε για λογαριασμό της «Βεργίνα TV».

Σε επευφημίες και σε εκδηλώσεις χαράς ξέσπασαν φίλοι και ψηφοφόροι του Κωνσταντίνου Ζέρβα στα εκλογικά γραφεία της παράταξης «Ναι στη Θεσσαλονίκη» μετά την ανακοίνωση του exit poll. Ο κ. Ζέρβας εκείνη τη στιγμή, δεν ήταν παρών στο χώρο των γραφείων. Φίλοι, δημοτικοί σύμβουλοι και ψηφοφόροι του παρέμεναν εκεί για να υποδεχτούν το νέο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, ο οποίος αναμενόταν λίγο αργότερα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Eκλογών 2019