ΕΚΛΟΓΕΣ

Αλέξανδρος Μωραϊτάκης: Επιλογή αξιοπρέπειας για τη ΝΔ στην Α΄Αθηνών

Αλέξανδρος Μωραϊτάκης: Επιλογή αξιοπρέπειας για τη ΝΔ στην Α΄Αθηνών

Ο Αλέξανδρος Μωραϊτάκης ενισχύει την πολιτική μάχη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, ως μια επιλογή αξιοπρέπειας στην Α’ Αθηνών, στις πρόωρες εκλογές της 7ης Ιουλίου - Με κεντρικό σύνθημα «Δίπλα σας με γνώση και αποτελεσματικότητα», καλεί φίλους και συνοδοιπόρους στην Κεντρική του Ομιλία στο Divani Caravel την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 στις 20:00

Όπως τονίζει ο ίδιος ο κ. Μωραϊτάκης με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

«Μετά από μια δεκαετία βαθιάς κρίσης, η πατρίδα μας βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Όπως έδειξαν και τα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών, οι Έλληνες βλέπουν στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και την πολιτική πρόταση της Νέας Δημοκρατίας μια θετική προσδοκία για το μέλλον.
Από τον αγώνα για να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα, δεν μπορεί να περισσεύει κανείς. Η πρόοδος άλλωστε απαιτεί την πρόσθεση δυνάμεων, δημιουργικών ανθρώπων και καινοτόμων ιδεών, ώστε να αφήσουμε πίσω μας αυτή τη δύσκολη περίοδο, να ακυρώσουμε τις συνέπειες μιας αψυχολόγητης και επιβλαβούς πολιτικής από την πλευρά της απερχόμενης κυβέρνησης του κ. Τσίπρα, να διασφαλίσουμε ότι, οι στρεβλώσεις που εξαρχής μας οδήγησαν στην κρίση, δεν θα επανέλθουν απειλητικά στο εθνικό μέλλον.
Στον αγώνα αυτό, με τιμά και με γεμίζει ευθύνη, η πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συνδράμω με τις δυνάμεις μου στη μάχη της Νέας Δημοκρατίας στην πάντα εμβληματική Α’ Αθηνών. Μια Περιφέρεια, οι κάτοικοι της οποίας παραμένουν ενεργοί πολίτες, απεχθάνονται τις εύκολες και γενικόλογες προτάσεις, αναζητούν έκφραση σε ανθρώπους που να έχουν γνώση, εμπειρία και μια προσωπική και επαγγελματική διαδρομή αποτελεσματικότητας.
Η υποψηφιότητά μου στην Α’ Αθηνών έρχεται να απαντήσει σε αυτά τα ζητούμενα και τις προτεραιότητες των συμπολιτών μου. Στη Βουλή που θα προκύψει από τις εθνικές εκλογές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να έχει δίπλα του εκείνους που θα μπορέσουν να υλοποιήσουν το όραμά του για το μέλλον του τόπου μας. Με τη δική σας συγκατάθεση, ως ψήφο εμπιστοσύνης και προσδοκίας.
Είμαι έτοιμος να δώσω και πάλι, με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, τον αγώνα για να πάμε την Ελλάδα μπροστά. Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Σας καλώ να δώσουμε τον αγώνα αυτό μαζί».

Ως πρώην βουλευτής, ασχολείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τα κοινά ενώ όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες είναι πάντα δίπλα στην Εκκλησία, αλλά ξκαι στην αγαπημένη του ομάδα τον Παναθηναϊκό.

«Η Αθήνα είναι οι μικρές γειτονιές της. Και η πατρίδα μας είναι οι άνθρωποί της,
αυθεντικοί και περήφανοι για ζητήματα όπως τη θρησκευτική πίστη», αναφέρει και προσθέτει:

«Στη λιτανεία του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού, στα Πατήσια, το απόγευμα της Κυριακής, είχα για άλλη μια φορά την ευκαιρία να επιβεβαιώσω πόσο ισχυρό είναι το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού μας. Μας φέρνει κοντά, μας προσφέρει γαλήνη και σύμπνοια, μας δείχνει ότι, στα δύσκολα οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι. Με την ψήφο εμπιστοσύνης και ευθύνης των πολιτών της Α’ Αθηνών, από την επομένη των εκλογών θα γυρίσουμε μαζί σελίδα και στην πρωτεύουσα».

Στο γήπεδο με την αγαπημένη του ομάδα

Το πρόγραμμά του είναι δομημένο με πολύ προσοχή - Δείτε στη gallery που ακολουθεί:

Όπως λέει ο ίδιος: «Η αλλαγή πρέπει να είναι πραγματική, συντεταγμένα και με έμφαση στα πλεονεκτήματα της χώρας. Μάλιστα αυτή η αλλαγή να φανεί και στην περιφέρεια της χώρας, το δυναμικό της οποίας έμεινε εν υπνώσι κατά το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας της κρίσης».