ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Η Μαρία Λαθούρη δίπλα στους εργαζομένους του Τομέα Καθαριότητας (pics)

Εκλογές 2019: Η Μαρία Λαθούρη δίπλα στους εργαζομένους του Τομέα Καθαριότητας (pics)

«Έχουν τον διαρκή σεβασμό και το ευχαριστώ μας, που φροντίζουν τις γειτονιές μας», τόνισε.

Τους εργαζομένους στον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων επισκέφτηκε η Υποψήφια Βουλευτής στην Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, Μαρία Λαθούρη.

Η 28χρονη δικηγόρος θέλησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτοί οι άνθρωποι που φροντίζουν ώστε οι δρόμοι της πρωτεύουσας να είναι καθαροί και προσβάσιμοι, υπό δύσκολες συνθήκες.

«Για να γίνει η Αθήνα περισσότερο φωτεινή, πρέπει να διατηρείται καθαρή. Είχα την τύχη να συζητήσω με τους ακούραστους εργαζομένους στον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων. Να ακούσω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και να καταγράψω τις λύσεις που οι ίδιοι θεωρούν ότι είναι περισσότερο ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες. Έχουν τον διαρκή σεβασμό και το "ευχαριστώ" μας, που φροντίζουν τις γειτονιές μας. Εκείνοι είναι η Αθήνα που ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί για να τη βρίσκουμε εμείς οι υπόλοιποι καθαρή και προσβάσιμη», έγραψε σχετικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Μαρία Λαθούρη.

Η υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία, είναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών από Πανεπιστήμια της Αγγλίας, στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο, με εξειδίκευση στο δίκαιο του ανταγωνισμού στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη, και στο Ναυτικό Δίκαιο. Σήμερα είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων (CCBE). Ασκεί μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία συνεργαζόμενη με εταιρείες κυρίως από τον χώρο της Ενέργειας και της Υγείας.

Παράλληλα, είναι ένθερμη φίλαθλος του Παναθηναϊκού, καθώς βρίσκεται συνεχώς στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθεί την ομάδα μπάσκετ, όπου αγωνίζεται ο αγαπημένος της Νίκος Παππάς.

Δείτε στη Gallery φωτογραφίες της: