ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψήφος εμπιστοσύνης από εκατοντάδες νέους στην Ιωάννα Καλαντζάκου - Τσατσαρώνη

Ψήφος εμπιστοσύνης από εκατοντάδες νέους στην Ιωάννα Καλαντζάκου - Τσατσαρώνη

Ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο της μαχητικής δικηγόρου και υποψήφιας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία κ. Ιωάννας Καλαντζάκου – Τσατσαρώνη έδωσαν εκατοντάδες νέοι και νέες σε εκδήλωση που διοργάνωσαν για την υποψηφιότητα της.

Στο κατάμεστο Gaspar η παρουσία νέων ανθρώπων ήταν ιδιαίτερα συγκινητική ενώ το κλίμα φορτίστηκε ακόμα περισσότερο καθώς την κ. Καλαντζάκου προσφώνησαν τα παιδιά της και ο νέος Δήμος Ψυχικού – Φιλοθέης κ. Δημήτρης Γαλάνης, εκφράζοντας την αγωνία τους για το μέλλον της χώρας αλλά και την ελπίδα τους ότι με την παρουσία της μητέρας τους στην Βουλή θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να σταματήσει η αποχώρηση των νέων από την Πατρίδας μας αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον στο εξωτερικό.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Η κ. Καλαντζάκου στον χαιρετισμό της τόνισε ότι η παρουσία τόσο πολλών νέων ανθρώπων την γεμίζει ακόμη περισσότερη δύναμη για να παλέψει για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ζητάνε καλές και αξιοπρεπείς δουλειές αλλά και για ένα μέλλον αισιόδοξο και ελπιδοφόρο για όλους τους Έλληνες.

Σε ερωτήσεις που υπέβαλαν οι νέοι, η κ. Καλαντζάκου υπογράμμισε ότι οι νέοι μας είναι η εγγύηση για την ανάπτυξη της χώρας και απ’ αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς.

Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του και ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε την ανάγκη επιστροφής των νέων στη πατρίδα μας.

Σχετικές ειδήσεις