ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019 - Μαρία Λαθούρη: Ο ελληνικός λαός ζητά πολιτική αλλαγή!

Εκλογές 2019 - Μαρία Λαθούρη: Ο ελληνικός λαός ζητά πολιτική αλλαγή!

Μια νέα και δυναμική δικηγόρος, υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Α΄Αθήνας - Η κυρία Μαρία Λαθούρη μιλά στο Newsbomb.gr και στην Ευδοκία Μύτιλη για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 

Όπως αναφέρει στην συνέντευξή της η κυρία Λαθούρη προέρχεται από τον χώρο της Κεντροδεξιάς, αλλά όπως ισχυρίζεται ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία για την ίδια η συμμετοχή της στις δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό του Μπακογιάννη.

Όπως υποστηρίζει, η προτεραιότητα της ΝΔ θα είναι οι επενδύσεις, η ισχυρή ανάπτυξη και η μείωση της φορολογίας.

«Ο κόσμος ζητά πολιτική αλλαγή», λέει η κυρία Λαθούρη και συμπληρώνει ότι η ΝΔ θα επιδιώξει ευρύτερες συναινέσης την επομένη των εκλογών.

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη της κυρίας Λαθούρη στην δημοσιογράφο Ευδοκία Μύτιλη

Ποια είναι η Μαρία Λαθούρη;

Γεννήθηκε το 1990 στη Στυλίδα Φθιώτιδας, ενώ από το 2006 ζει μόνιμα στην Αθήνα.
Είναι απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών από Πανεπιστήμια της Αγγλίας, στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο, με εξειδίκευση στο δίκαιο του ανταγωνισμού στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη, και στο Ναυτικό Δίκαιο.

Σήμερα είναι δικηγόρος, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στο Συμβούλιο των Ευρωπαϊκών Δικηγορικών Συλλόγων (CCBE).

Ασκεί μάχιμη και συμβουλευτική δικηγορία συνεργαζόμενη με εταιρείες κυρίως από τον χώρο της Ενέργειας και της Υγείας.

Είναι συνεργάτης ενημερωτικών τηλεοπτικών εκπομπών όπου αναλύει επίκαιρα νομικά ζητήματα, ενώ παράλληλα συμμετέχει σε ποικίλες ομάδες επιστημονικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.