ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2019: «Έρχεται ένα πρώτο εξάμηνο εντατικής δουλειάς» λέει ο Χατζηδάκης

Αποτελέσματα εκλογών 2019: «Έρχεται ένα πρώτο εξάμηνο εντατικής δουλειάς» λέει ο Χατζηδάκης
EUROKINISSI

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Στον Κυριάκο Μητσοτάκη πιστώνει το εκλογικό αποτέλεσμα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης.

«Ο αρχηγός σηκώνει το μεγάλο βάρος και δίνει το στίγμα του» σημείωσε χαρακτηριστικά συμμετέχοντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Σε διάφορες περιοχές που είμαι υποψήφιος, στον βόρειο τομέα της Αθήνας, έβλεπα ανθρώπους που μου έλεγαν ότι "ψήφισα για πρώτη φορά ΝΔ, ή ήμουν ΚΚΕ Εσωτερικού και ψήφισα ΝΔ". Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, σεμνοί και αποτελεσματικοί» είπε.

Για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε πως «ο αρχηγός σηκώνει το μεγάλο βάρος και δίνει το στίγμα του. Φανταστείτε τι θα λεγόταν εάν ήταν αρνητικό το αποτέλεσμα. Δεν έγινε τυχαία αυτό, ότι έφυγαν οι ψήφοι από τον ΣΥΡΙΖΑ και ήρθαν στη Νέα Δημοκρατία και δεν πήγαν σε άλλα κόμματα».

Περιγράφοντας τα πρώτα βήματα της νέας κυβέρνησης είπε πως «θα έχουμε ένα πρώτο εξάμηνο εντατικής δουλειάς. Θα είμαστε ταχείς στις μεταρρυθμίσεις μας σε όλους τους τομείς».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Μάθε ΕΔΩ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Exit Polls 2019

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ης Ιουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.