ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Ποιοι εκλέγονται στην Α' Θεσσαλονίκης

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Ποιοι εκλέγονται στην Α' Θεσσαλονίκης
EUROKINISSI

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Τα πάνω – κάτω στον κοινοβουλευτικό χάρτη φέρνει η ευρεία επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές, με την κάλπη να επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές.

Το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη υπερδιπλασιάζει τις βουλευτικές του έδρες εκλέγοντας 158 βουλευτές από 75 που είχε εκλέξει το 2015, ενώ η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ αφήνει πολλά προβεβλημένα στελέχη εκτός κοινοβουλίου, αφού χάνει 59 έδρες και πέφτει στις 86 από 145 που είχε καταλάβει πριν από 4 χρόνια.

Συνολικά 16 βουλευτές εκλέγονται στην Α' Θεσσαλονίκης, με την ενσωμάτωση των ψηφοδελτίων αλλά και των σταυρών να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, καθώς βρίσκονται σε ποσοστό πάνω από 99%, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών.

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το Newsbomb.gr σας ενημερώνει με απόλυτη ακρίβεια για το εκλογικό αποτέλεσμα, το παρασκήνιο και τις εξελίξεις στα στρατόπεδα των κομμάτων.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης συνεχίζεται και σήμερα Δευτέρα (08/07/2019) με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Δείτε στην gallery τα αποτελέσματα:

Δείτε ΕΔΩ όλα τα αποτελέσματα των Εκλογών 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019