ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΕΚΛΟΓΕΣ

Μαρούσι: Εντυπωσιάζει το εξαιρετικό σποτ του Γιώργου Καραμέρου για τις Δημοτικές Εκλογές 2019

Δημοτικές Εκλογές 2019: Με ένα πρωτότυπο τηλεοπτικό σποτ μπήκε στην τελική ευθεία της προεκλογικής του εκστρατείας το #Ενωμένο Μαρούσι και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Καραμέρος.

Με σύνθημα «Αφήνουμε τις κομματικές ταυτότητες στο συρτάρι - Ψηφίζουμε #Ενωμένο Μαρούσι» και τονίζοντας τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του συνδυασμού στο σποτ, που προβάλλεται ήδη στα social media, παρουσιάζεται ένα νεανικό χέρι να τοποθετεί τρεις τυχαίες κομματικές ταυτότητες μέσα σε ένα συρτάρι και να το κλείνει, ενώ στη συνέχεια εμφανίζεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου σε απόσπασμα ομιλίας του να λέει: «Στις 26 Μαΐου αφήνουμε τις κομματικές ταυτότητες στο συρτάρι, θέλουμε να ανοίξουμε τα παράθυρα και να μπει φρέσκος αέρας στην πόλη».

Ο Γιώργος Καραμέρος δήλωσε σχετικά: «Οι Μαρουσιώτισσες και οι Μαρουσιώτες μπορεί να είναι βέβαιοι πια ότι έχουν μπροστά τους έναν ανεξάρτητο συνδυασμό που επιλέγει Μαρούσι έναντι των κομματικών χρισμάτων και ταυτοτήτων. Σεβόμαστε τα κόμματα ως φορείς της Δημοκρατίας, αλλά με τον πιο εμφατικό τρόπο καλούμε τους δημότες στις 26 Μαΐου 2019 και στην κάλπη των δημοτικών εκλογών να αφήσουν τις κομματικές ταυτότητες στο συρτάρι και να ψηφίσουν για το μέλλον της πόλης μας, να ψηφίσουν Ενωμένο Μαρούσι. #sto_syrtari λοιπόν για #Αλλαγή_με_νέους_ανθρώπους».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Η ημερήσια ενημέρωσή σου

NEWSBOMB NEWSLETTER