Η ΠΡΙΟΝΟΚΟΡΔΕΛΑ

Ενα απρόσμενο δώρο που συγκίνησε τον Α/ΓΕΣ

Ενα απρόσμενο δώρο που συγκίνησε τον Α/ΓΕΣ

Η επίσκεψη του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Β. Τελλίδη στη ΣΜΥ σημαδεύτηκε από μια χειρονομία που τον συγκίνησε ιδιαίτερα...Ίσως και γιατί δεν το περίμενε!

Ο Απόστρατος Αξιωματικός των Διαβιβάσεων Βάιος Παπαγεωργίου εκ Καστρακίου Καλαμπάκας Ορμώμενος , ζήτησε να δει το Αρχηγό για προσωπικό του θέμα ,όταν ο Αρχηγός παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Πολεμικού Μουσείου των Τρικάλων...

Αν και δεν συνηθίζεται ο Αρχηγός του ΓΕΣ τον δέχθηκε στο Γραφείο του Διοικητού της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών τον Αξιωματικό περιμένοντας να ακούσει το προσωπικό του θέμα ...Όμως ο Απόστρατος Αξιωματικός έβγαλε και δώρισε την Εικόνα της Παναγιάς της Νίκης στον Αρχηγό και μέσου αυτού στο Στράτευμα !!!

DSC00168 1024x575

Ο Αρχηγός του Στρατού συγκινήθηκε .

Ασπάστηκε την εικόνα της Παναγιάς της Νίκης ευχαριστώντας τον Απόστρατο Αξιωματικό για το απρόσμενο δώρο!

Η έκπληξη συνεχίστηκε όταν ο Απόστρατος Αξιωματικός πρόσφερε μπουκάλι αγνό τσίπουρο απο τα αμπέλια των Ιερών μας Μετεώρων φτιαγμένο με μεράκι από την παρέα των «Στρατηγών» της Περιοχής !

Ο Αρχηγός τον ευχαρίστησε για την εικόνα της Παναγιάς και τον διαβεβαίωση «ότι ο δάκρυ της Παναγιάς» ,όπως αποκαλούν οι Θεσσαλοί το «διαβασμένο Τσίπουρο τους» θα το πιει στην Υγειά της Παρέας των Στρατηγών, όπως διαβάζουμε στο veteranos-gr.

Σχετικές ειδήσεις