ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

H Μέρκελ, ο South Stream και το σκοτεινό παρασκήνιο...

H Μέρκελ, ο South Stream και το σκοτεινό παρασκήνιο...

Η στήριξη της γερμανίδας καγκελάριου σε μια υπόθεση που εδώ και χρόνια είχε αποκαλύψει το Newsbomb.gr

Η χθεσινή είδηση (15/12/2014) με την Μέρκελ να εκλιπαρεί για την συνέχιση του Southstream, αποτελεί κορυφαία δικαίωση του Νewsbomb που εδώ και χρόνια είχε αποκαλύψει την μυστική αλληλογραφία για το σαμποτάζ του εθνικής σημασίας αγωγού.

Από τον Φλεβάρη του 2013 το Newsbomb αποκάλυπτε την απόρρητη αλληλογραφία του ΥΠΕΞ - σαμποτάζ στον Southstream. Όλοι αυτοί εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα των Αζέρων - Τούρκων για τον άχρηστο αγωγό ΤΑΡ.

egrafo1 copy

Χθες η Μέρκελ, παρακαλούσε την Βουλγαρία να τα βρει με τον Πούτιν για να συνεχίσει ο Southstream!! Ο αγωγός πο οραματίστηκε ο Καραμανλής από το 2006 αλλά τον ακύρωσαν οι καταστροφείς της Ελλάδας!

egrafo2

egrafo3

Με χθεσινή της δήλωση κατά την επίσκεψή της στη Βουλγαρία εξέφρασε τη στήριξή της, στις προσπάθειες που κάνει η χώρα για την έναρξη ενός νέου γύρου συνομιλιών με τη Ρωσία σχετικά με τον αγωγό φυσικού αερίου South Stream. «Πρέπει να εξετάσουμε όλα τα νομικά ζητήματα γύρω από το σχέδιο South Stream και κατόπιν να τα χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να προωθήσουμε τις συζητήσεις με τη Ρωσία» δήλωσε η Μέρκελ κατά τη συνάντησή της με τον Μπόικο Μπορίσοφ με αφορμή την απόφαση της Μόσχας να αναστείλει την εφαρμογή του σχεδίου για τον αγωγό.

Όπως είπε, έχουν συμφωνηθεί πολλά συμβόλαια και είναι σημαντικό και για τις δύο πλευρές να παραμείνουν αξιόπιστοι εταίροι. Από την πλευρά του ο Μπορίσοφ επισήμανε ότι μετά τη συνάντησή του με τη Μέρκελ είναι πεπεισμένος ότι τα προβλήματα μπορούν να επιλυθούν και ελπίζει να λάβει διευκρινίσεις από τις Βρυξέλλες για τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τον αγωγό. «Πιστεύουμε ότι οι Ρώσοι και οι Βούλγαροι εταίροι πρέπει να συνεχίσουν σε νόμιμη βάση, ειδάλλως θα παραβιάζαμε τη σύμβαση, που υπογράφθηκε με τη Βουλγαρία μάλλον, παρά με την Ε.Ε. ως εταίρο το 2006» πρόσθεσε.

Η παρέμβαση της Μέρκελ λοιπόν αποδεικνύει πως ο Southstream που οραματίστηκε ο Καραμανλής από το 2006, όχι μόνον είναι βιώσιμος αλλά εξυπηρετούσε τα εθνικά και οικονομικά συμφέροντα της Ελλάδας πολλαπλά, χωρίς να έρχεται σε σύγκρουση με τις επερχόμενες συμφωνίες για την μεταφορά των φυσικών πόρων από Κύπρο και Ισραήλ.

Η μεθόδευση όμως που έγινε τα προηγούμενα χρόνια από εξωθεσμικά κέντρα έφτασε σε τέτοια επίπεδα ώστε η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση να προσκαλεί την Ελλάδα στην συνάντηση για την κατασκευή του Southstream και η Ελλάδα να μην εμφανίζεται! Να μποϋκοτάρει το ίδιο της το συμφέρον δηλαδή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ NEWSBOMB

Το Newsbomb.gr είχε αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο των προηγούμενων ετών και όλους αυτούς που σαμποτάρανε την υπόθεση. Παρόλα αυτά, ακόμα και σήμερα κανείς δεν «ανοίγει» την συγκεκριμένη υπόθεση προκειμένου να μάθει ο ελληνικός λαός τι συμβαίνει.

Για όσους κάνουν πως δεν κατάλαβαν, μείναμε εκτός Southstream με την δικαιολογία ότι δεν τον ήθελε η ΕΕ, γεγονός που σήμερα αποκαλύπτεται ότι είναι ψευδές! Εμείς το γράφαμε από τότε. Η ιστορία θα γράψει πως υπήρξαν κάποιοι που σήκωσαν ανάστημα μπροστά στην καθεστωτική προπαγάνδα...

Σχετικές ειδήσεις