ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Ποιους θα «μαγκώσουν» οι εξεταστικές για τα μνημόνια;

Ποιους θα «μαγκώσουν» οι εξεταστικές για τα μνημόνια;

Είναι μεγάλο, πολύ μεγάλο το παρασκήνιο τόσο γύρω από την Εξεταστική Επιτροπή για τα μνημόνια και τις καταστροφικές συνέπειές τους στον ελληνικό λαό, όσο και για τις αντιδράσεις ορισμένων πολιτικών προσώπων τα οποία αντιλαμβάνονται ότι θα βρεθούν στο στόχαστρο λόγω των πολιτικών επιλογών τους.

ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ – ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ… ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ

Αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr προερχόμενες από στελέχη της κυβερνητικής πλειοψηφίας τα οποία είναι σε θέση να γνωρίζουν, αναφέρουν ότι στα πλαίσια της Εξεταστικής αυτής, η συζήτηση για την οποία θα έρθει στη Βουλή σύντομα, θα διερευνηθούν οι ευθύνες των:

- Γ. Παπανδρέου
- Γ. Παπακωνσταντίνου

Οι ευθύνες του τέως πρωθυπουργού και του τέως «τσάρου» της οικονομίας (υπόδικου για τη λίστα Λαγκάρντ) θα διερευνηθούν σχετικά με το πώς φτάσαμε στο πρώτο μνημόνιο, που άνοιξε την κερκόπορτα της λιτότητας, της φτωχοποίησης, της διάλυσης του κοινωνικού και οικονομικού ιστού της χώρας.

Από κει και πέρα θα διερευνηθούν οι ευθύνες όσων συνέχισαν και ολοκλήρωσαν αυτές τις καταστροφικές πολιτικές με διάφορα άλλα μέσα, όπως για παράδειγμα το «κούρεμα» ομολόγων ασφαλιστικών ταμείων και μικροομολογιούχων (PSI) και άλλες επιλογές, δηλαδή των:

- Β. Βενιζέλου
- Λ. Παπαδήμου
- Γ. Στουρνάρα

Επίσης, θα διερευνηθούν οι ευθύνες του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ κ. Α. Γεωργίου, για την τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009, που άνοιξε το δρόμο για τα μνημόνια.

Έγκυροι κυβερνητικοί κύκλοι μάς τόνιζαν, ότι εντός αυτών των πλαισίων κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι οι οξύτατες επιθέσεις που καθημερινά εξαπολύει κατά της κυβέρνησης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Β. Βενιζέλος, που ξεπερνούν σε οξύτητα και τον Αντ. Σαμαρά.

Ενώ επεσήμαιναν με νόημα, ότι «είναι περίεργο και ζητούμενο, αν μετά και τη σύσταση της εξεταστικής θα επιμένει να παραμένει στη θέση του ο διοικητής της ΤτΕ Γ. Στουρνάρας», στον οποίο καταλογίζουν και «περίεργες» κινήσεις σχετιζόμενες με την προσπάθεια συνέχισης της λειτουργίας του γνωστού τραπεζικού κατεστημένου, με ό,τι αυτό σημαίνει…

Σχετικές ειδήσεις