ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Κακόγουστη φάρσα στήνει το περιβάλλον Μαρτίνη στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Κακόγουστη φάρσα στήνει το περιβάλλον Μαρτίνη στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Με κακόγουστη φάρσα μοιάζει η προσπάθεια επαναφοράς του αμαρτωλού περιβάλλοντος Μαρτίνη στη διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ).

ΟΧΕΤΟΣ ΠΡΟΣΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΘΕΙ ΤΟ «ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ» ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Στο δικαστικό σίριαλ που φροντίζουν να συντηρούν οι «αυλικοί» του προφυλακισμένου για μίζες Ανδρέα Μαρτίνη, το τελευταίο επεισόδιο έφερε στην επιφάνεια «οχετό» προσβολών και όργιο φημών.

Με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του τύπου «παρακαλούμε τα σκουλήκια να επιστρέψουν στις τρύπες τους» και άλλα παρόμοια «καλολογικά στοιχεία», πανηγυρίζουν για το υποτιθέμενο «τέλος» της νυν προσωρινής διοίκησης στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, υπό τον Δρα Αντώνιο Αυγερινό. Στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, επικαλούνται ένα έγγραφο, το οποίο φέρεται να επανατοποθετεί την παρέα Μαρτίνη, ως προσωρινή διοίκηση του ΕΕΣ. Διακαής πόθος των «φαντασμάτων» είναι να γίνουν εκλογές στο Σωματείο με το παλιό καταστατικό και να επανέλθει σε θέσεις-κλειδιά το κλειστό «κλαμπ» που τόσα χρόνια κουκούλωνε τη διασπάθιση της περιουσίας του ΕΕΣ.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, εδώ και καιρό διαγράφει μια σταθερή πορεία εξόδου από την κατάσταση κατάρρευσης και ανυποληψίας που το είχαν καταδικάσει οι προηγούμενες διοικήσεις, υλοποιώντας ταυτόχρονα σειρά προγραμμάτων για τη διαχείριση της προσφυγικής-μεταναστευτικής κρίσης. Ευτυχώς, για το καλό του Σωματείου, η Πολιτεία, η Δικαιοσύνη, η Διεθνής Ομοσπονδία των Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου και όλοι οι αληθινοί ερυθροσταυρίτες γνωρίζουν πλέον για την παρέα Μαρτίνη και για όλους όσοι συμπράττουν με τον προφυλακισμένο πρώην πρόεδρο για το «συμφέρον του χρήματος». Αυτό ακριβώς είναι που δεν μπορούν να χωνέψουν...

Σχετικές ειδήσεις