ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Μαρινόπουλος: Εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο καταγγελλόμενο παραδικαστικό σκάνδαλο;

Μαρινόπουλος: Εμπλοκή πολιτικών προσώπων στο καταγγελλόμενο παραδικαστικό σκάνδαλο;

Περίεργες διαστάσεις φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση Μαρινόπουλου, σε σχέση με την καταγγελλόμενη ύπαρξη παραδικαστικού σκανδάλου που ελέγχει τη δικαστική τροπή της υπόθεσης.

Όπως αποκάλυψε το Newsbomb.gr σε χθεσινό (06/03/2017) του δημοσίευμα, εταιρεία χωρίς έννομο συμφέρον αιτήθηκε και κέρδισε την εκδίκαση όλων των τριτανακοπών που έχουν καταθέσει πιστωτές κατά της απόφασης εξυγίανσης της «Μαρινόπουλος Α.Ε», σε χρόνο ευνοϊκό και με σύνθεση δικαστικού σώματος φερόμενη ως μεροληπτική υπέρ του Μαρινόπουλου.

Ο νέος κρίκος στην αλυσίδα του καταγγελλόμενου παραδικαστικού σκανδάλου έχει να κάνει με πολιτικά πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Στην εταιρεία η οποία ζήτησε την επίσπευση σε ημερομηνία εκδίκασης με το συγκεκριμένο δικαστικό σώμα, το οποίο έχει ήδη τοποθετηθεί για την υπόθεση, φέρονται να συμμετέχουν συγγενικά πρόσωπα του πρώην διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου. Υπενθυμίζεται, επίσης, ότι στον Ροβέρτο Σπυρόπουλο είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη και απιστία, για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.

Στην εταιρεία «TERRA NOSTRUM» πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Απόστολος Σπυρόπουλος του Ροβέρτου, ενώ στο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετέχουν και άλλα μέλη της οικογένειας Σπυρόπουλου, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.Μ.Η.). Πρόκειται για συνωνυμία; Εύλογα είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν για πιθανές «σκοτεινές» σχέσεις κάποιων δικαστικών λειτουργών, πολιτικών προσώπων και επιχειρηματικών συμφερόντων.

Ειδικά όταν πρόκειται για μια πολύκροτη υπόθεση, η οποία έχει να κάνει με τις θέσεις εργασίας χιλιάδων ανθρώπων, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Την ώρα που ο Πάνος Μαρινόπουλος φέρεται να έχει φυγαδεύσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό με παρένθετες εταιρείες, το σχέδιο εξυγίανσης της «Μαρινόπουλος Α.Ε» αφήνει χιλιάδες άλλους εργαζόμενους απλήρωτους και καταστρέφει επιχειρήσεις, όπως στην περίπτωση της εταιρείας «Αφοί Καρυπίδη». Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με το ζήτημα του franchising έχει αναδείξει ήδη το Newsbomb.gr.

Αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι εξελίξεις...

Δείτε τα έγγραφα στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις