ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Τατσόπουλος: Συγκλονίζει η πρώτη του ανάρτηση μετά το χειρουργείο - Δείτε τι έγραψε

Πέτρος Τατσόπουλος: Συγκλονίζει η πρώτη του ανάρτηση μετά το χειρουργείο - Δείτε τι έγραψε
Ο Πέτρος Τατσόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.
ΙΝ ΤΙΜΕ

Μια συγκλονιστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε ο Πέτρος Τατσόπουλος, λίγες ημέρες μετά το πρόβλημα υγείας που λίγο έλειψε να του στοιχίσει την ζωή.

O γνωστός συγγραφέας πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και επέστρεψε σπίτι του.

«Τη στιγμή που οι περισσότεροι από εμάς αναλώνουν τον υπερπολύτιμο και -καθώς αποδεικνύεται- τον ανεπίστρεπτο χρόνο μας σε μικρότητες που θα ξεχαστούν πριν καν πέσει η νύχτα, η σκέψη μας τρέχει στους λίγους, αλλά και στους τόσο "κρίσιμα πολλούς" για την επιβίωση ενός έθνους, που κάνουν το καλό και το ρίχνουν στο γιαλό, δίχως καμία εξυπηρέτηση να μην προσδοκούν ως ελάχιστη ανταπόδοση. Το να αναγνωρίσω ότι μου έσωσαν τη ζωή είναι το λιγότερο. Έχω όμως την εντύπωση ότι έσωσαν και τη συνείδησή μου. Εκείνοι, για μια ακόμη φορά, καθάρισαν για λογαριασμό όλων μας» έγραψε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Πέτρος Τατσόπουλος: Λιποθύμησε σε εκπομπή του ALPHA – Δείτε το βίντεο

Μια εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε σημειώθηκε στην πρωινή εκπομπή «Εκτός Γραμμής», του Alpha.

O Πέτρος Τατσόπουλος μιλούσε για το προσφυγικό όταν ξαφνικά ζήτησε να αποχωρήσει καθώς ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος.

«Θα μου επιτρέψετε επειδή αισθάνομαι έναν ισχυρό πόνο στο στήθος να αποχωρήσω», είπε.

Μετά το διαφημιστικό ο παρουσιαστής ανέφερε: «Είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό, είχαμε την λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Ήταν εδώ μαζί μας μαζί με τον γιατρό τον κ. Λύρα να παρουσιάσουν ένα θέμα. Είναι μαζί του και ο κ. Βίτσας, έχουμε ενημερώσει και το ασθενοφόρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ο Πέτρος είναι γερός».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέτρος Τατσόπουλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Τατσόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Σχετικές ειδήσεις