ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη: Δείτε τι έκανε ο Ωνάσης στη Τζάκι Κένεντι - Παγκόσμιος σάλος (pics)

Αποκάλυψη: Δείτε τι έκανε ο Ωνάσης στη Τζάκι Κένεντι - Παγκόσμιος σάλος (pics)
ap

Νέο αποκαλυπτικό βιβλίο για τον γάμο Αριστοτέλη Ωνάση - Τζάκι Κένεντι

Αποκαλύψεις σχετικά με τον πολυτάραχο γάμο της Τζάκι Κένεντι με τον Αριστοτέλη Ωνάση κάνει στο βιβλίο της "Touched By the Sun" η στιχουργός και συγγραφέας Carly Simon.

«Δεν θα την είχα αφήσει να παντρευτεί τον Αριστοτέλη αν την γνώριζα τότε. Θα είχα κάνει κάτι για να διαλύσω τη σχέση», αναφέρει στο βιβλίο σύμφωνα με την Daily Mail.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Όπως αποκαλύπτει η Simon, ο Ωνάσης «λουζόταν» με κολόνια πριν δει την Μαρία Κάλλας με την οποία διατηρούσε παράνομο δεσμό ενώ ήταν παντρεμένοι με την Τζάκι - παρά το γεγονός ότι η πτήση μέχρι να δει την τραγουδίστρια της όπερας θα διαρκούσε έξι ώρες.

«Ο ίδιος αντιμετώπιζε τον εαυτό του ως τον Οδυσσέα και δεν ήμουν εγώ αυτή που θα τον αμφισβητούσα» είχε πει η Τζάκι στη Simon. «Είχα μεγάλη ανάγκη από κάποιου είδους προστασία και ο Αριστοτέλης μου την πρόσφερε. Χρειαζόμουν αυτή την προστασία για την Καρολίν και τον Τζον (σ.σ. τα παιδιά της Τζάκι Κένεντι)», της είχε πει η Τζάκι και πρόσθεσε: «Αυτή είναι η έμφυτη τάση της γυναίκας - να προστατεύει τα παιδιά της με κάθε τρόπο».

Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο βιβλίο, η Τζάκι της εκμυστηρεύτηκε ότι τα πράγματα άλλαξαν όταν ο Ωνάσης τη βαρέθηκε και αναζήτησε ξανά καταφύγιο στα χέρια της Κάλλας.

Ο Ωνάσης της έλεγε ότι έπρεπε να ταξιδέψει στην Αγγλία για επισκέψεις σε ναυπηγία όμως η μυρωδιά της κολόνιας τον πρόδιδε και η Τζάκι γνώριζε ότι της έλεγε ψέμματα.

«Αν θα τον συναντούσε στο αεροδρόμιο θα την έβαζε τότε. Πιστεύω ότι ήθελε να μου δείξει ότι δεν ήμουν τα πάντα για εκείνον» είχε πει στη Simon η Τζάκι.

«Δεν ήθελε να με παρατήσει τελείως ελπίζοντας ότι θα γινόμουν η ιδανική σύζυγος που ήλπιζε ότι είχε παντρευτεί», πρόσθεσε η Τζάκι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον Κώστα Πρέκα

ΣΟΚ σε μαιευτήριο: Μωρό γεννήθηκε χωρίς πρόσωπο - Το τραγικό λάθος γιατρού