ΚΟΣΜΟΣ

Ιερέας επιστράτευσε αεροπλάνο για να ρίξει… αγιασμό στους πιστούς – Απίστευτες εικόνες

Ιερέας επιστράτευσε αεροπλάνο για να ρίξει… αγιασμό στους πιστούς – Απίστευτες εικόνες
Facebook

Έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο για να αγιάσει όσο το δυνατόν περισσότερους πιστούς φαίνεται πως βρήκε ένας καθολικός ιερέας στις ΗΠΑ, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό και στη συνέχεια τον ψέκασε με… αεροπλάνο!

Ο ιερέας Matthew Barzare, όπως αναφέρουν διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, φρόντισε να ελέγξει ότι το μικρό αεροπλάνο που συνήθως κάνει ψεκασμούς είχε ξεπλυθεί αποτελεσματικά από τα φυτοφάρμακα πριν ψεκάσει τα 370 λίτρα αγιασμού πάνω από την πόλη Cow Island στη Λουιζιάνα.

Στην τελετή του αγιασμού παραβρέθηκαν και αρκετοί πιστοί οι οποίοι τράβηξαν αρκετές φωτογραφίες πριν την απογείωση του αεροπλάνου.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Ο ιερέας, σύμφωνα με τον Independent, έδωσε στον πιλότο του αεροσκάφους συγκεκριμένες οδηγίες για το ψεκασμό της περιοχής, επισημαίνοντας του και σε ποια σημεία θα έπρεπε να εστιάσει.

«Πρόκειται για ένα απομονωμένο εκκλησίασμα και αυτός ήταν ένας τρόπος για να φέρω κοντά τους ανθρώπους για τις γιορτές» δήλωσε ο Matthew Barzare στον Guardian. «Έχω μια μεγάλη περιοχή να καλύψω» πρόσθεσε ο ιερέας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σάλος σε σχολείο στη Φλόριντα: Καθηγήτρια έκανε σεξ με 15χρονο - Το βίντεο που την «έκαψε» (pics)

Η Λιβύη ζήτησε στρατιωτική βοήθεια από τον Ερντογάν - Ποιες χώρες αντιδρούν

Σχετικές ειδήσεις