ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη βασική ύποπτη (pics)

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη βασική ύποπτη (pics)

Από το πρωί της Πέμπτης (11/06) έχει προσαχθεί από την Ασφάλεια.

Φαίνεται πως το θρίλερ με την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, φτάνει στο τέλος του καθώς οι Αρχές έχουν προσάγει μια 35χρονη, που είναι η νούμερο ένα ύποπτη.

Την εικόνα της 35χρονης που βρίσκεται από το πρωί στα χέρια των ανακριτικών αρχών ως βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, εξασφάλισε το lawandorder.gr και μπορείτε να την δείτε στην παρακάτω gallery:

Η 35χρονη Ελληνίδα, πάντως, μέχρι στιγμής φέρεται να μην έχει ομολογήσει την ειδεχθή πράξη. Σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται σε ιδιωτική εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν η ασφαλιστική όπου δούλευε το θύμα.

Επίθεση με βιτριόλι -Αποκαλύψεις: Η προσαχθείσα είχε τσακωθεί με την Ιωάννα

Έπειτα από σαρώσεις κινητών τηλεφώνων, εξετάζοντας εικόνες από βίντεο καμερών ασφαλείας αλλά και αλλεπάλληλες καταθέσεις που είχε δώσει το θύμα της επίθεσης, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη της συγκεκριμένης γυναίκας η οποία μαζί με άλλη μία γυναίκα αποτελούσαν τις δύο βασικές υπόπτους τα τελευταία 24ωρα.

Πρόκειται για μία 35χρονη, η οποία κρατείται στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και δεν έχει ομολογήσει για την πράξη της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η βασική ύποπτη είναι δικηγόρος, κατοικεί στην Αθήνα ενώ ήξερε αρκετά καλά την περιοχή καθώς το γραφείο της βρισκόταν δίπλα σε εκείνο που εργαζόταν η Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Η 35χρονη είχε στην κατοχή της την περούκα αλλά και την τηλεκάρτα που χρησιμοποίησε προκειμένου να καλέσει ραδιοταξί την ημέρα της επίθεσης, σύμφωνα με την αστυνομική συντάκτρια του CNN Greece, Μίνα Καραμήτρου.

Παράλληλα όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, η φερόμενη ως δράστιδα είχε προσωπική σχέση με την Ιωάννα και μάλιστα κατάγονταν από διπλανά χωριά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ σε κινητό έχουν βεθεί μηνύματα που δηλώνουν πως οι δύο γυναίκες είχαν διαφορές.

Όπως, έλεγαν οι αστυνομικοί τις προηγούμενες ημέρες, ο σχηματισμός δικογραφίας και η σύλληψη χρειάζονται ατράνταχτα στοιχεία, κάτι που δημιουργεί ελπίδες πως βρίσκονται κοντά στην λύση της υπόθεσης.

epithesi-vitrioli2.jpg
Είναι πιθανόν να προσαχθεί σήμερα ακόμη μια γυναίκα για την ίδια υπόθεση.Intime News

Τα όσα είχαν γραφτεί ή ακουστεί το προηγούμενο διάστημα βόλεψαν αρκετά τους αστυνομικούς, καθώς, όπως όλα δείχνουν, έκαναν τη δράστιδα να πιστέψει ότι οι Αρχές βρίσκονται μακριά από την ταυτοποιήσή της.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαφιόζικη εκτέλεση στη Ζάκυνθο: Τι ανέφερε ο 53χρονος - Τι βλέπουν οι Αρχές