ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ με το θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα: Για δολοφονία κάνουν λόγο οι γονείς

Θρίλερ με το θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα: Για δολοφονία κάνουν λόγο οι γονείς
TRIKALAOLA.GR

Συγκλονισμένα είναι τα Τρίκαλα από το θάνατο 16χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή έξω από εκκλησία το πρωί της Τετάρτης (15/7).

Οι εκτιμήσεις της ιατροδικαστού που εξέτασε τη σορό του άτυχου κοριτσιού και οι πρώτες ενδείξεις, οδηγούν στην εκδοχή της αυτοκτονίας, ωστόσο η οικογένεια της 16χρονης μιλάει ανοιχτά για δολοφονία.

Ο πατέρας της 16χρονης δείχνει το σημείο από όπου σύμφωνα με την αστυνομία έπεσε το παιδί του. Σύμφωνα με τα όσα λέει, είναι αδιανόητο το κορίτσι να κατάφερε να ανέβει εκεί. «Το σκότωσαν, έφυγε το λουλούδι...», λέει με δάκρυα στα μάτια στην κάμερα του MEGA.

Δείτε εικόνες από το σημείο όπου εντοπίστηκε το άτυχο κορίτσι, στη gallery που ακολουθεί:

Από νωρίς το πρωί, όταν εντοπίστηκε νεκρή η 16χρονη βρίσκεται σε εξέλιξη ένα θρίλερ καθώς οι αστυνομικοί εκτιμούν πως πρόκειται για αυτοκτονία αλλά η οικογένεια επιμένει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

«Η δικαιοσύνη να βρει τον δολοφόνο, το κοριτσάκι είναι δολοφονημένο», αναφέρει ο θείος της.

Το πρόσωπο που είχε την τελευταία επικοινωνία μαζί με την άτυχη 16χρονη ήταν η δίδυμη αδερφή της, η οποία ούτε αυτή μπορεί να πιστέψει ότι η αδελφή της προέβη στο απονενοημένο διάβημα. Μάλιστα οι υποψίες για το θάνατο της αδελφής της στρέφονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο. «Ναι, σε αυτόν που βγήκε. Ή σε κάποιον που θα ήταν εδώ εχθές το βράδυ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας καθώς οι μώλωπες στο πρόσωπο της 16χρονης όπως επίσης και μία καταγγελία για ένα καβγά που είχε η κοπέλα αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Τις απαντήσεις θα τις δώσει το πόρισμα του ιατροδικαστή το οποίο αναμένεται αύριο Πέμπτη (16/7). Η οικογένεια της 16χρονης θα ορίσει και δικό της πραγματογνώμονα για τη διαδικασία.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το ρεπορτάζ του MEGA:

Ποιο είναι το επικρατέστερο σενάριο

Το επικρατέστερο σενάριο, που εξετάζουν οι Αρχές είναι αυτό της αυτοκτονίας. Ότι δηλαδή, αργά το βράδυ της Τρίτης, η 16χρονη κοπέλα πήγε στο λόφο του Προφήτη Ηλία, ανέβηκε από την σκαλωσιά στην οροφή της εκκλησίας, περπάτησε στην οροφή, έφτασε στην άκρη και έπεσε στο κενό.

Ωστόσο η οικογένειά της επιμένει, ότι οι κηλίδες αίματός της που βρέθηκαν στο σημείο δεν είναι από την πτώση, αλλά από χτυπήματα που δέχθηκε το κορίτσι.

Η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, δίνοντας προσοχή σε όσα λένε η αδερφή και οι φίλες της που μιλούν για έναν καβγά που είχε το κορίτσι το χθεσινό απόγευμα. Υπήρξε ένας καυγάς με αυτόν τον άνδρα και μετά ακολούθησε η βόλτα στον Προφήτη Ηλία μαζί με τον εν λόγω άνδρα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Θετικά νέα ίσως και αύριο για το εμβόλιο Οξφόρδης - Astra Zeneca