ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Διπλό φονικό στα Χανιά: Πού στρέφονται οι υποψίες - Ο δράστης άρπαξε 10.000 ευρώ

Διπλό φονικό στα Χανιά: Πού στρέφονται οι υποψίες - Ο δράστης άρπαξε 10.000 ευρώ

Η διπλή δολοφονία που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (26/10) στα Χανιά με θύματα δύο ηλικιωμένους έχει συγκλονίσει την κοινωνία των Χανίων.

Οι αξιωματικοί που διεξάγουν τις έρευνες προσπαθούν με μεγάλη προσοχή να «δέσουν» την υπόθεση και να καταφέρουν να εντοπίσουν και να συλλάβουν το δολοφόνο.

Αναζητούν έναν αλλοδαπό καθώς σύμφωνα με όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους, φέρεται να είναι ο δράστης της διπλής δολοφονίας ενώ μετά την αποτρόπαια πράξη του κατάφερε να αρπάξει το ποσό των 10.000 ευρώ, οικονομίες που είχε το ζευγάρι μέσα στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι πρώτη εντοπίστηκε νεκρή η 79χρονη γυναίκα, το πρωί της Κυριακής.

Συγγενικά τους πρόσωπα ανησύχησαν καθώς δεν απαντούσαν στις κλήσεις τους και αποφάσισαν να μπουν στο σπίτι όπου διέμενε το ηλικιωμένο ζευγάρι και να βρουν δολοφονημένη με ένα μαντήλι την άτυχη 79χρονη.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Αν και το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο έξω από το σπίτι ο 82χρονος σύντροφος της δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή και μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας εκδόθηκε Silver Alert για την εξαφάνιση του.

Οι αστυνομικές Αρχές μετά από έρευνες προχώρησαν σε έρευνα στην οικία που νοίκιαζε η 79χρονη σε ένα αλλοδαπό και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι όπου βρέθηκε στραγγαλισμένη, όπως μεταδίδει το cretapost.gr.

Και οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν το θέαμα που αντίκρισαν.Το πτώμα του άτυχου 82χρονου ήταν μέσα σε μία βαλίτσα, δεμένος πισθάγκωνα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν συλλέξει μέχρι τώρα οι αστυνομικοί φαίνεται πως πρώτα εξαφανίστηκε ο άνδρας.

Κάτοικοι φέρεται να τον είδαν να περπατάει και στη συνέχεια αντιλήφθηκαν την ηλικιωμένη να τον ψάχνει.

Η κηδεία της άτυχης 79χρονης θα γίνει στις 3 σήμερα το μεσημέρι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σύγκρουση πλοίων στον Πειραιά: Γιατί κόπηκε στα δυο το «Καλλιστώ» του Πολεμικού Ναυτικού;