ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Σπέτσες: Θρίλερ με το θάνατο 26χρονου - Ύποπτος για τη δολοφονία γιος καθηγητή Πανεπιστημίου

Σπέτσες: Θρίλερ με το θάνατο 26χρονου - Ύποπτος για τη δολοφονία γιος καθηγητή Πανεπιστημίου
Intime News

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος ενός 26χρονου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (21/11) στις Σπέτσες.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος δίπλα από τη μηχανή του το περασμένο Σάββατο. Στο σημείο μετέβησαν οι Αρχές και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο ιατρείο του νησιού όπου και κατέληξε.

Αρχικά πίστευαν ότι είχε πέσει από τη μηχανή του. Ωστόσο ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του νεαρού εντόπισε τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο δράστης φέρεται να προσπάθησε να χρησιμοποιήσει όπλο όμως τελικά διέπραξε το έγκλημα με αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να ήθελε να χρησιμοποιήσει αρχικά όπλο, αλλά τελικά προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου.

Βασικός ύποπτος ένας 22χρονος

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, βασικός ύποπτος για το έγκλημα θεωρείται ένας 22χρονος, ο οποίος είναι γιος καθηγητή Πανεπιστημίου. Οι δύο νεαροί φέρονται να είχαν έντονο καβγά λίγες ώρες πρωτού βρεθεί μαχαιρωμένος ο 26χρονος.

Ο φερόμενος ως ύποπτος αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί. Η κηδεία του άτυχου άνδρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11:00 Κοιμητήριο των Αγίων Πάντων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown - Δερμιτζάκης: Παράταση ως τις 7 Δεκεμβρίου – Πότε επιστρέφουμε στην κανονικότητα