ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κρήτη: «Μπλόκο» σε δύο κιλά ηρωίνης - Χειροπέδες σε ζευγάρι

Κρήτη: «Μπλόκο» σε δύο κιλά ηρωίνης - Χειροπέδες σε ζευγάρι

«Μπλόκο» σε δύο κιλά ηρωίνης έβαλαν οι διωκτικές αρχές που προορίζονταν για να… σπρωχτεί στα ναρκωτικά στέκια του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το cretapost, οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες σε βάρος ενός αλλοδαπού ζευγαριού (μίας 46χρονης από τη Ρουμανία κι ενός 46χρονου από την Αλβανία) που έλεγαν πως θα φέρουν στην Κρήτη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Η 46χρονη έφτασε με πλοίο της γραμμής το πρωί της Δευτέρας (23/11) στο λιμάνι του Ηρακλείου με τις αρχές να την θέτουν υπό διακριτική παρακολούθηση.

Το πρωί της Τρίτης (24/11), ο 46χρονος έχοντας φορτώσει το αυτοκίνητο με δύο κιλά χασίς φτάνει στο λιμάνι του Ηρακλείου και πηγαίνει στο σπίτι όπου μένει με την 46χρονη σύντροφό του.

Οι αστυνομικοί τον παρακολούθησαν διακριτικά και τον είδαν που έβγαλε την ποσότητα της ηρωίνης που ήταν κρυμμένη στα καθίσματα του αυτοκινήτου. Αμέσως βγήκαν από την «κρυψώνα» τους και τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω ενώ παράλληλα συνέλαβαν και την 46χρονη.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Τέσσερα κινητά τηλέφωνα,
  • Ζυγαριά ακριβείας και
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στη Δυτική Ελλάδα: Δεκάδες κρούσματα σε αστυνομικούς