ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι ληστές που βασάνισαν ηλικιωμένο στη Γλυφάδα

Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι ληστές που βασάνισαν ηλικιωμένο στη Γλυφάδα

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας των επικίνδυνων ληστών, οι οποίοι το πρωί της 29ης Σεπτεμβρίου 2020 εισέβαλαν σε μονοκατοικία στη Γλυφάδα και βασάνισαν ηλικιωμένο.

Αναλυτικότερα, οι δράστες χτύπησαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και στη συνέχεια έψαξαν όλους τους χώρους αφαιρώντας μετρητά και κοσμήματα.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους συνελήφθη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ένας εκ των τριών. Από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, για ληστεία από κοινού, επικίνδυνη σωματική βλάβη από κοινού και απείθεια.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τους επικίνδυνους ληστές:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους, στην διευκόλυνση της διερεύνησης της επίδοσης – συμμετοχής τους και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8986895 του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας έως την 24-5-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τις γιορτές: Παρουσία αστυνομικών στις μεγάλες εκκλησίες