ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Φρίκη στην Αιτωλοακαρνανία: Δυο γείτονες και ένας συγγενής οι δολοφόνοι του 91χρονου

Φρίκη στην Αιτωλοακαρνανία: Δυο γείτονες και ένας συγγενής οι δολοφόνοι του 91χρονου
agrinionews.gr

Οι 3 άνδρες συνελήφθησαν και ομολόγησαν τη δολοφονία του ηλικιωμένου, η οποία έγινε με στόχο τη ληστεία.

Δεν άργησε η αστυνομία να βρει τους δολοφόνους του 91χρονου στο Χαλκιοπούλειο Αιτωλοακαρνανίας, καθώς δυο γείτονες και ένας συγγενής του ζευγαριού, είναι οι δράστες.

Οι 3 άνδρες προσήχθησαν και μάλιστα ομολόγησαν τις πράξεις τους. Κομβικής σημασίας ήταν η κατάθεση της 85χρονης συζύγου του θύματος, η οποία αναγνώρισε τον έναν εκ των τριών δραστών και από και πέρα η αστυνομία ξετύλιξε το κουβάρι της δολοφονίας.

Μέχρι αργά το βράδυ μάλιστα γίνονταν έρευνες σε κάποια χωράφια, καθώς ο ένας από τους τρεις φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έθαψαν τα χρήματα, το ακριβές ποσό όμως δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα, ούτε και αν τελικά βρέθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι οι ηλικιωμένοι είχαν μέρες να δώσουν σημεία ζωής, με αποτέλεσμα οι συγγενείς τους να ανησυχήσουν, μιας και έχουν χάσει τα παιδιά τους και ζουν ολομόναχοι.

Ένας ανιψιός τους πήγε στο σπίτι τους, κι εκεί άκουσε τη γυναίκα να φωνάζει για νερό. Μπήκε στο φτωχικό σπίτι και βρήκε τον παππού νεκρό στο πάτωμα και τη σύζυγό του δίπλα του δεμένη σε καρέκλα.

Το σπίτι ήταν αναστατωμένο, ενώ η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου σε κατάσταση σοκ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG Βουλή: Η «μάχη» των πολιτικών αρχηγών για την πανδημία - Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις