ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θεσσαλονίκη: Απίστευτο θράσος από διαρρήκτες – Μπήκαν, έφαγαν, κοιμήθηκαν, έκαναν και μπάνιο (pics)

Θεσσαλονίκη: Απίστευτο θράσος από διαρρήκτες – Μπήκαν, έφαγαν, κοιμήθηκαν, έκαναν και μπάνιο (pics)

Το θράσος των διαρρηκτών που μπήκαν στα φυτώρια του δήμου Θεσσαλονίκης το περασμένο Σαββατοκύριακο, δεν έχει όρια.

Ομάδα περίπου πέντε ατόμων, εισέβαλλε το Σαββατοκύριακο στα φυτώρια του δήμου Θεσσαλονίκης που βρίσκονται δίπλα από το νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος, κλέβοντας αρκετά μηχανήματα, αλλά κάνοντας και ζημιές.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φεύγοντας πήραν μαζί τους αλυσοπρίονα, μισινέζες, φυσητήρες, χλοοκοπτικό, συνολικής αξίας τουλάχιστον 5.000 ευρώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ενώ σε τουλάχιστον 1.500 ευρώ, υπολογίζονται οι ζημιές που προκάλεσαν.

Δύο συλλήψεις – Αναζητούνται και άλλοι δράστες

Τα άτομα, φέρονται να μπήκαν στις εγκαταστάσεις των φυτωρίων το Σαββατοκύριακο και μάλιστα να διανυκτέρευσαν το Σάββατο βράδυ στα σπιτάκια που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι. Από τα ίχνη που άφησαν πίσω τους, προκύπτει πως έτρωγαν στον χώρο και μάλλον έκαναν ακόμη και το μπάνιο τους, ενώ μέχρι και ένα παζλ ανοιχτό βρέθηκε σε ένα τραπέζι.

Το βράδυ της Κυριακής εργαζόμενος των φυτωρίων που πέρασε από εκεί, αντιλήφθηκε την παρουσία τους και ενημέρωσε την αστυνομία που διαπίστωσε τη διάρρηξη.

Όπως δηλώνει στο GRTimes.gr ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης, λίγο αργότερα η αστυνομία επανήλθε και συνέλαβε δύο άτομα τα οποία ήρθαν για να… ζητήσουν τα ρούχα που άφησαν στις εγκαταστάσεις, γιατί όπως έλεγαν είχε κρύο. Πρόκειται για άτομα τα οποία είναι αλλοδαποί και συγκεκριμένα για έναν Αιγύπτιο και έναν Παλαιστίνιο.

«Είναι ένα ατυχές συμβάν. Δυστυχώς παρατηρούνται αρκετά τέτοια περιστατικά και παραβατικές ενέργειες και σε πολλούς συμπολίτες μας. Ελπίζουμε σιγά σιγά, με την προσοχή όλων, αυτό το φαινόμενο να καμφθεί αρκετά», επισήμανε ο Σωκράτης Δημητριάδης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακινήσεις εκτός νομού: Τεστ το άνοιγμα της αγοράς - Τι εξετάζεται