ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Καλλιθέα: Τα πρώτα λόγια του εγγονού που μαχαίρωσε και σκότωσε τη γιαγιά του

Καλλιθέα: Τα πρώτα λόγια του εγγονού που μαχαίρωσε και σκότωσε τη γιαγιά του
INTIME NEWS

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου (23/01) ο εγγονός που μαχαίρωσε και σκότωσε τη γιαγιά του μέσα στο διαμέρισμά τους στην Καλλιθέα. 

«Γιατί με φέρατε εδώ», ήταν οι πρώτες κουβέντες που είπε στους αστυνομικούς ο 49χρονος άντρας που μαχαίρωσε με δύο μαχαίρια μέχρι θανάτου τη γιαγιά του, σύμφωνα με το Star.

Το χρονικό της τραγωδίας

Όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής. Εγγονός και ηλικιωμένη φέρονται να είχαν μια διαφωνία μεταξύ τους. Ο 49χρονος, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έπαθε αμόκ και άρχισε να μαχαιρώνει τη γιαγιά του. Μάταια η μητέρα του προσπάθησε να τον ηρεμήσει.

Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν την Αστυνομία. Η γυναίκα καλούσε έντρομη σε βοήθεια και ο εγγονός της, κρατώντας στο χέρι το ένα από τα δύο μαχαίρια, προσπαθούσε να φύγει από την πολυκατοικία. Ένας από τους αστυνομικούς που έφτασαν στον σημείο τον εντόπισε στην είσοδο την ώρα που προσπαθούσε να διαφύγει και τον συνέλαβαν.

Η 90χρονη είχε σοβαρά τραύματα κυρίως στην κοιλιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.

Στον άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Γλύφει εκεί που έφτυνε - Του βγήκαν ξινά τα νταηλίκια