ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Η ροζ βίλα της Λούτσας και το κορονοπάρτι: Γάλλοι και Ιταλοί έτρεχαν να κρυφτούν

Η ροζ βίλα της Λούτσας και το κορονοπάρτι: Γάλλοι και Ιταλοί έτρεχαν να κρυφτούν

Μία ροζ βίλα σε αραιοκατοικημένη περιοχή της Λούτσας, μακριά από τα «μάτια» των Αρχών, επέλεξαν ένας 28χρονος Ιταλός και ένας 20χρονος Γάλλος για να διοργανώσουν πάρτι.

Αυτό που δεν περίμεναν ήταν ότι ένας γείτονας θα τους καταγγείλει στην Αστυνομία. Η ροζ βίλα ενοικιάζεται σε τουλάχιστον δύο γνωστές διαδικτυακές πλατφόρμες μίσθωσης ακινήτων, με την τιμή της να ξεκινά από τα 240 ευρώ την ημέρα.

Γείτονες που μίλησαν στο Newsbomb.gr ανέφεραν ότι στη θέα των περιπολικών (μετά από καταγγελία πολίτη) αρκετοί ήταν οι νεαροί που πήδηξαν τη μάντρα από τη πίσω πλευρά της ροζ βίλας για να ξεφύγουν. Η Αστυνομία εντόπισε μέσα στο πολυτελές σπίτι 75 άτομα, ωστόσο, ο αριθμός των συμμετεχόντων μπορεί να έφτανε και τα 100 άτομα.

Ένα κωμικοτραγικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διαφυγή των συμμετεχόντων στο πάρτι, όταν κάποιοι εξ αυτών έπεσαν -μέσα στο σκοτάδι- πάνω σε σύρματα κοτετσιού, με αποτέλεσμα να ξηλώσουν μέρος αυτού και να φύγουν οι κότες.

Ένας μάλιστα από τους νεαρούς, με καταγωγή από τη Γαλλία, έχασε την προσωπική του κάρτα επιβίβασης στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στην προσπάθειά του να τρέξει για να μη συλληφθεί από τους αστυνομικούς.

Η κάρτα που... έχασε συμμετέχοντας στο κορονοπάρτιNewsbomb.gr

Η Αστυνομία ερεύνησε όλους τους χώρους της μονοκατοικίας για ναρκωτικά, χωρίς να εντοπιστεί κάτι. Αίσθηση πάντως προκαλεί ότι ένας 28χρονος Ιταλός και ένας 20χρονος Γάλλος κατάφεραν εν μέσω lockdown να συγκεντρώσουν έναν τέτοιο αριθμό ατόμων για πάρτι. Γείτονες είδαν να αποβιβάζονται ομάδες νεαρών (κυρίως από Ιταλία και Γαλλία) από αυτοκίνητα, μπροστά από τη βίλα, ενώ κάποιοι από τους καλεσμένους είχαν μαζί τους τσάντες με αλκοολούχα ποτά.

Η Αστυνομία επέβαλε πρόστιμα ύψους 300 ευρώ στους συμμετέχοντες και πρόστιμα ύψους 3000 ευρώ στους διοργανωτές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.