ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Χαλάστρα: Βίντεο – ντοκουμέντο από τη ληστεία στα ΕΛΤΑ με τον τσιλιαδόρο να κρατά καραμπίνα

O τσιλιαδόρος των ληστών στα ΕΛΤΑ της Χαλάστρας

Βίντεο – ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Μαρτίου στα ΕΛΤΑ της Χαλάστρας κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας

Ο αυτόπτης μάρτυρας κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τι γινόταν έξω από το υποκατάστημα κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Στο βίντεο φαίνεται ένα κόκκινο όχημα μάρκας VW να έχει σταθμεύσει στη μέση της οδού Βενιζέλου, έχοντας αποκλείσει την κυκλοφορία με τον οδηγό και τον τσιλιαδόρο της πενταμελούς συμμορίας να περιμένουν τους τρεις συνεργούς τους.

Όπως διαπιστώθηκε αργότερα οι πέντε ληστές άρπαξαν συνολικά 35.000 ευρώ από το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.

Κρατώντας την καραμπίνα του και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ο άνδρας επιτηρεί για τουλάχιστον 90 δευτερόλεπτα τη γύρω περιοχή σκορπώντας τον τρόμο στους ανυποψίαστους περαστικούς, αφού η ληστεία έγινε υπό το φως της ημέρας σε κεντρικό σημείο της περιοχής.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του βίντεο που εξασφάλισε η Voria.gr οι τρεις συνεργοί που πραγματοποίησαν τη ληστεία αρχίζουν να εμφανίζονται ένας-ένας με τον έναν εξ αυτών να κρατά έναν μεγάλο σκουρόχρωμο σάκο με τα χρήματα.

Ενεργώντας με παροιμιώδη ψυχραιμία, οι κουκουλοφόροι μπαίνουν μέσα στο κόκκινο αυτοκίνητο και εξαφανίζονται πριν καταφτάσει η αστυνομία.

Να σημειωθεί ότι η διευθύντρια του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ κατήγγειλε ότι οι ληστές την κλότσησαν στα πλευρά και την τραυμάτισαν στον αυχένα με όπλο που κρατούσαν, με αποτέλεσμα να τη ρίξουν κάτω.

Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της ληστείας στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ έχει αναλάβει το τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή: voria.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Τέλος Μαΐου ο εμβολιασμός των 18-59 ετών - Ο «χάρτης» παραλαβής των 7.000.000 νέων δόσεων