ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Σμύρνη - Βιασμός 27χρονης: Τρεις ώρες μαρτύριο - Ο δράστης πίστευε ότι δεν θα τον καταγγείλει

Βιασμός Νέα Σμύρνη
Pixabay

Στοιχεία που δεν τα χωράει ο ανθρώπινος νους προκύπτουν από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον βιασμό 27χρονης σε σπίτι στη Νέα Σμύρνη.

Ο 40χρονος, φερόμενος ως δράστης του βιασμού, κάλεσε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι του την 27χρονη. Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, ο 40χρονος την ακινητοποίησε και άρχισε να τη βασανίζει. Όταν εκείνη αντέδρασε, της έδεσε τα χέρια με πλαστικές χειροπέδες.

Τότε, παρουσία ακόμα τουλάχιστον δύο αντρών, τη βίασε. Ο βασανισμός συνεχίστηκε όταν ο 40χρονος, όπως περιέγραψε η 27χρονη, της ξύρισε το κεφάλι.

Ο δράστης άφησε την άτυχη κοπέλα να φύγει από το σπίτι του τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το μαρτύριο διήρκησε για περίπου τρεις ώρες. Η 27χρονη εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης σε κατάσταση σοκ. Από τις περιγραφές της οι αστυνομικοί κατάλαβαν ότι έχουν να κάνουν με επικίνδυνο άτομο και έτσι έλαβαν αυστηρά μέτρα κατά την έφοδο που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, όπου και συνελήφθη. Ενδεικτικό είναι ότι στην έφοδο συμμετείχαν πάνοπλοι άντρες της ομάδας ΟΠΚΕ αλλά και αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών.

Αστυνομικές πηγές σημειώνουν στο Newsbomb.gr ότι ο δράστης υποστήριξε ότι η 27χρονη του χρωστούσε χρήματα. Στο παρελθόν ο 40χρονος είχε απασχολήσει τις Αρχές για ναρκωτικά.

Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν ότι ο δράστης είχε τη βεβαιότητα ότι το θύμα δεν θα εμφανιζόταν στις Αρχές να καταγγείλει όλα όσα φρικιαστικά βίωσε. «Τέτοια άτομα κάνουν τις αποτρόπαιες αυτές πράξεις θεωρώντας ότι οι γυναίκες θα τρομοκρατηθούν και δεν θα καταφύγουν ποτέ στην Αστυνομία», λέει χαρακτηριστικά αστυνομική πηγή.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Πλέον στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι δραστηριότητές του στην Αθήνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίσημη πρώτη για τα self tests: Με αρνητικό αποτέλεσμα η προσέλευση των εργαζομένων - Ποιους αφορά