ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Θρίλερ στη Βούλα: Η κατάθεση για το μυστηριώδη θάνατο 31χρονου σεφ

Βούλα
IN TIME

Το βασικό στοιχείο που περιέχεται στη δικογραφία της υπόθεσης είναι η κατάθεση που έδωσε στις Αρχές ο 48χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος δήλωσε ότι είδε τον σεφ σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, με εμφανή δυσκολία στην αναπνοή, και προσπάθησε να τον σώσει με τη βοήθεια φίλου του, χωρίς να τα καταφέρουν.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν στις 22.40, βράδυ Τρίτης, με τους αστυνομικούς να μεταβαίνουν στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου και να βρίσκουν νεκρό έναν 31χρονο από τη Ρουμανία. Κατά την έρευνα βρέθηκαν σε εμφανή σημεία του σπιτιού μικροποσότητες ναρκωτικών και συγκεκριμένα ακατέργαστη κάνναβη ενός γραμμαρίου, μία βελόνα χρησιμοποιημένη, μία σύριγγα σε σφραγιστή συσκευασία, ένα φιαλίδιο αναβολικών, τρεις σύριγγες με βελόνα, μία καρτέλα χάπια, ένα κινητό τηλέφωνο και 50 ευρώ.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ηλικίας 48 ετών, ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ για το θάνατο του σεφ.

Ο 48χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι την κάνναβη και τα αναβολικά τα είχε για προσωπική του χρήση, ενώ για τον 31χρονο ανέφερε ότι τον γνώριζε εδώ και δύο με τρεις εβδομάδες και ότι μετέβη στο διαμέρισμά του, χωρίς να θυμάται ακριβώς την ώρα, με σκοπό να μαγειρέψει.

Σύμφωνα με την κατάθεση, όταν έφτασε στο σπίτι του, του άνοιξε την πόρτα και μετά ο ίδιος κατέβηκε στο υπόγειο με έναν φίλο του και ασχολούνταν με το αυτοκίνητό του.

Επίσης, δήλωσε ότι όσο βρισκόταν στο υπόγειο, πιθανώς ήρθε και άλλος φίλος του. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους με τον 31χρονο σεφ, ο 48χρονος γυμναζόταν στο χώρο μεταξύ σαλονιού και κουζίνας, χωρίς να έχει οπτική επαφή με τον θανόντα, ο οποίος καθόταν στον καναπέ του σαλονιού και επεξεργαζόταν το κινητό του τηλέφωνο. Επίσης, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση, κατά τη διάρκεια της άθλησης του ο 48χρονος αντιλήφθηκε τον θανόντα να μεταβαίνει στην τουαλέτα για περίπου δέκα λεπτά.

Στις 21.15 αντιλήφθηκε τον θανόντα να βρίσκεται σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και να δυσκολεύεται να αναπνεύσει. Αμέσως προσπάθησε να πραγματοποιήσει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση με βοήθεια φίλου του, χωρίς να καταφέρουν να τον επαναφέρουν. Στη συνέχεια ειδοποίησαν τις Αρχές.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης. Περισσότερο φως στην έρευνα αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση αλλά και η τοξικολογική εξέταση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εστίαση: Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη για το άνοιγμα της 3ης Μαΐου - Ποιοι συμμετέχουν, τι συζητούν