ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Νέα Σμύρνη: Από τον Αύγουστο κυνηγούσε κοπέλες ο 22χρονος - Τι τον πρόδωσε

22χρονος Νέα Σμύρνη παρενοχληση

Τουλάχιστον από τον περασμένο Αύγουστο είχε ξεκινήσει να παρενοχλεί σεξουαλικά γυναίκες ο 22χρονος που συνελήφθη μετά το τελευταίο περιστατικό στη Νέα Σμύρνη

Τουλάχιστον από τον περασμένο Αύγουστο είχε ξεκινήσει να παρενχολεί σεξουαλικά κοπέλες ο 22χρονος που συνελήφθη μετά το τελευταίο περιστατικό στη Νέα Σμύρνη.

Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση της αστυνομίας σύμφωνα με τον οποίο ο 22χρονος ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης τριών παρόμοιων περιπτώσεων που σημειώθηκαν στις περιοχές της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου και της Ακροπόλεως.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός φερόμενος ως δράστης, με τον ίδιο τρόπο είχε παρενοχλήσει δύο κοπέλες, ηλικίας 24 και 22 ετών, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης τον περασμένο Αύγουστο.

Η τρίτη επίθεση έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης σε βάρος μιας 28χρονης.

Ο 22χρονος αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η νεαρή γυναίκα που τον κατήγγειλε, ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα. Από κει και πέρα ήταν θέμα χρόνου όπως αποδείχθηκε για την ΕΛ. ΑΣ. να εντοπίσει και να συλλάβει τον νεαρό.

Τι τον πρόδωσε

Στο βίντεο που ανήρτησε το τελευταίο θύμα του και αποτέλεσε την αρχή του τέλους για τον 22χρονο, ο κατηγορούμενος φαίνεται να αγγίζει την πόρτα για να δει αν είναι ανοιχτή πριν να αποχωρήσει σαν να μην έχει συμβεί το παραμικρό.

Η κίνησή του αυτή αποδείχθηκε και το βασικό του λάθος καθώς έτσι οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν τα δαχτυλικά του αποτυπώματα, να τον ταυτοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Ο 22χρονος που συνελήφθη για την παρενόχληση της κοπέλας στη Νέα Σμύρνη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «έχω ένα βίτσιο όταν βρω κάτι ωραίο θέλω να το ακολουθήσω»

Τι λένε ο πατέρας και ο δικηγόρος του 22χρονου

Ο πατέρας του 22χρονου λίγη ώρα μετά τη σύλληψή μίλησε στο Star λέγοντας: «το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι». Ακολούθως, ο πατέρας του 22χρονου επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 22χρονου δήλωσε από την πλευρά του: «Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Ποιος είναι ο νεαρός δράστης της σεξουαλικής επίθεσης

Ο νεαρός που συνελήφθη για την σεξουαλική επίθεση στην Νέα Σμύρνη είναι 22 ετών, φοιτητής του Πανεπιστημίου του Πειραιά και γνωστός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης καθώς έχει εργαστεί κατά περιόδους σε καφετέριες – μπαρ της περιοχής.

Οι αστυνομικοί που κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν έπειτα από τα στοιχεία που συνέλεξαν, έκαναν έρευνα και στο σπίτι του όπου σύμφωνα με πληροφορίες εντοπίστηκαν τα ρούχα που φορούσε το επίμαχο βράδυ.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί ποιος είναι ο νεαρός που επιτέθηκε σεξουαλικά στην κοπέλα:

Συγκλονίζει η νεαρή κοπέλα - «Δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν είχα τα κλειδιά στο χέρι»

Τις στιγμές τρόμου και την αγωνία που έζησε περιέγραψε η νεαρή κοπέλα μιλώντας στο Mega, όταν ο 22χρονος την ακολούθησε μέχρι την πόρτα του σπιτιού της.

«Δεν μιλήσαμε καθόλου, δεν ανταλλάξαμε καμία λέξη, απλά ήταν από πίσω μου όλη την ώρα και εγώ απλά μπήκα μέσα στην πολυκατοικία μου γρήγορα, πάλι καλά που είχα τα κλειδιά στο χέρι δηλαδή, αλλιώς δεν ξέρω τι θα γινόταν…», είπε η νεαρή κοπέλα μιλώντας στο Mega.

Σαράντα περίπου λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η κοπέλα φτάνει στην είσοδο της πολυκατοικίας. Ρίχνει λοξές ματιές προς τα πίσω και με τα κλειδιά στο χέρι χτυπάει το κουδούνι του σπιτιού της. Πολύ γρήγορα μπαίνει στα ενδότερα και λίγα δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται ο νεαρός, που όπως λέει είχε γίνει αναπάντεχα σκιά της.

Ο νεαρός κολλάει το πρόσωπό του, στην είσοδο και όταν διαπιστώνει πως η κοπέλα έχει ανέβει στο διαμέρισμά της αποχωρεί. Εκείνη κοιτάει το υλικό από την κάμερα ασφαλείας και παθαίνει ένα δεύτερο σοκ.

«Τον είδα μετά από τις κάμερες της πολυκατοικίας ότι είχε βγάλει έξω το μόριό του ας πούμε… Και τότε έπαθα ένα σοκ, γιατί δεν το είχα δει εκείνη την ώρα. Εκείνη την ώρα δεν το είδα, όχι, ήτανε πιο μακριά μου και είχε σκοτάδι, οπότε δεν το είδα».

Ο νεαρός άρχισε να την ακολουθεί από τη στάση του τραμ, περίπου 300 μέτρα από το σπίτι της. Κάθε δευτερόλεπτο εκείνες τις στιγμές, περνούσε αργά και βασανιστικά για την ίδια.

«Αρχικά γύρισα να χαιρετήσω μία φίλη μου που έφευγε και είδα έναν άνθρωπο από πίσω μου να με ακολουθεί ας πούμε και εκεί σκέφτηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, γιατί ήταν αργά το βράδυ και ήμασταν μόνες μας στον δρόμο οπότε φοβήθηκα σαν γυναίκα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Στην ανάρτησή της στο διαδίκτυο, αναφέρει πως τα πράγματα για εκείνη ίσως ήταν πολύ χειρότερα αν δεν είχε κλείσει καλά την πόρτα της εισόδου, μπαίνοντας στην πολυκατοικία. Σε μια προσπάθεια να βρεθούν περισσότερα στοιχεία έγκαιρα, η κοπέλα ανέβασε το επίμαχο βίντεο αλλά και φωτογραφίες στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άρση μέτρων: Προς επέκταση το ωράριο κυκλοφορίας - Τι θα γίνει με μουσεία, σινεμά, συναυλίες