ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Θρίλερ στην Εκάλη: Διάρρηξη με λεία - «μαμούθ» – Πήραν πάνω από 150.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας

Θρίλερ στην Εκάλη: Διάρρηξη με λεία - «μαμούθ» – Πήραν πάνω από 150.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας

Με πολύ θράσος και πολύ άνεση τα μέλη συμμορίας κατάφεραν να μπουν σε μονοκατοικία-φρούριο στην Εκάλη και να αρπάξουν από τον ιδιοκτήτη πάνω από 150.000 ευρώ και όλα αυτά μόλις στις 10 το βράδυ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες οι διαρρήκτες δεν σταμάτησαν ούτε στο σύστημα συναγερμού ούτε στην γκαραζόπορτα που είχε τοποθετήσει πολύ γνωστός επιχειρηματίας στην Εκάλη, ο οποίος πίστευε ότι είχε θωρακίσει το σπίτι του από τις επιδρομές των κακοποιών. Με ευκολία ξήλωσαν το συναγερμό και ήδη είχαν κάνει το πρώτο βήμα για την εισβολή τους στη μονοκατοικία.

Αμέσως μετά κατάφεραν να παραβιάσουν ακόμα και την κλειδαριά στη γκαραζόπορτα της εισόδου.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής που πήγαν στο σημείο της διάρρηξης και έκαναν αυτοψία, οι δράστες πέρασαν στον ισόγειο χώρο του οικήματος αρχικά και άρχισαν να ψάχνουν όλους τους χώρους για χρήματα και κοσμήματα.

Πράγματι βρήκαν πάνω από 120.000 ευρώ σε μετρητά, ενώ άρπαξαν και κοσμήματα της οικογένειας που η αξία τους ξεπερνά τα 40.000 ευρώ.

Όπως είπαν οι ιδιοκτήτες είχαν λείψει για μόλις μία ώρα και όπως όλα δείχνουν αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι κακοποιοί που έδρασαν ακαριαία και ανενόχλητοι.

Το θύμα της διάρρηξης είναι πολύ γνωστός Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας με έντονη δραστηριότητα στη χώρα μας καθώς είναι ιδιοκτήτης ομίλου που διοργανώνει εκδηλώσεις, συνέδρια και έχει συνεργαστεί με όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συμβόλαιο θανάτου στη Μεταμόρφωση: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.