ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ - καρέ η δολοφονία στη Μεταμόρφωση - Τον ήθελαν νεκρό

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ - καρέ η δολοφονία στη Μεταμόρφωση - Τον ήθελαν νεκρό

Μαφιόζικη εκτέλεση διαδραματίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, με θύμα έναν 58χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα στο αμάξι που επέβαινε ο 58χρονος σταμάτησε ξαφνικά μια μηχανή με δύο άτομα και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε εναντίον του τρεις φορές, στο θώρακα και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο 58χρονος να πέσει νεκρός.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Το θύμα είχε απασχολήσει τις Αρχές για συμμετοχή σε ομάδες εκβιαστών στα βόρεια προάστια. Αστυνομικές πηγές μιλούν για συμβόλαιο θανάτου.

Ο εκτελεστής θεωρείται αρκετά έμπειρος, καθώς κατάφερε να πλήξει με τις σφαίρες τον 58χρονο τρεις φορές, σε σημεία που ελάχιστες πιθανότητες του άφηναν για να ζήσει.

Οι κινήσεις των δραστών έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και εξετάζονται στην Ασφάλεια Αττικής.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Αυτός ήταν ο 58χρονος που σκότωσαν με 3 σφαίρες

Το όνομα του 58χροβου είχε περιληφθεί και σε δικογραφία για προστασία καταστημάτων, ενώ σε βάρος του υπήρχε και καταγγελία για ξυλοδαρμό, όπως αναφέρει το CNN.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για την περίπτωση ενός πελάτη σε νυχτερινό κέντρο, ο οποίος είχε κάνει φασαρία στο κατάστημα και την επόμενη ημέρα ο ιδιοκτήτης του έστειλε τον 58χρόνο και ξυλοκόπησε τον πελάτη.

Οι Αρχές τον είχαν κατατάξει σε κυκλώματα στα βόρεια προάστια και κυρίως γύρω από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία η δολοφονία 58χρονου στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, σχετίζεται με συμβόλαιο θανάτου για ξεκαθαρίσματα λογαριασμών ομάδων της νύχτας.

Οι δράστες προσέγγισαν το θύμα τους έξω από πολύ γνωστή καντίνα της περιοχής. Επέβαιναν σε μηχανή και όταν έφτασαν σε κοντινή απόσταση από τον 58χρονο άνοιξαν πυρ εναντίον του. Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Όταν έφτασε στο σημείο το ΕΚΑΒ διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί, οι δύο δράστες φορούσαν κράνη και έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής.

Εντύπωση προκαλεί στην ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν δίστασαν να χτυπήσουν σε ένα πολυσύχναστο σημείο στις 23:30, βράδυ Σαββάτου. Οι αστυνομικοί συλλέγουν μαρτυρίες από άτομα που βρίσκονταν στο σημείο της επίθεσης, όπως και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που εκτιμά ότι επρόκειτο για συμβόλαιο θανάτου.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί φωτογραφίες από το σημείο της δολοφονίας του 58χρονου:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

Θρίλερ στην Εκάλη: Διάρρηξη με λεία - «μαμούθ» – Πήραν πάνω από 150.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας