ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Γλυκά Nερά: Πόσο κοντά είναι η εξιχνίαση - Στην κατάθεση του πιλότου το «κλειδί» για τις έρευνες

Γλυκά Nερά: Πόσο κοντά είναι η εξιχνίαση - Στην κατάθεση του πιλότου το «κλειδί» για τις έρευνες

Τμήμα της συμπληρωματικής κατάθεσης του 32χρονου πιλότου φαίνεται πως δίνει νέα κατεύθυνση στις έρευνες των αστυνομικών, για τον εντοπισμό των δολοφόνων της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Ο σύζυγος του θύματος αναφέρθηκε στον φερόμενο ως αρχηγό της ομάδας των δραστών, κάνοντας λόγο για «μικρού αναστήματος αλλά σωματώδη άνδρα που έδινε εντολές στους υπόλοιπους». Αυτός μάλιστα φέρεται, να είναι και ο άνδρας, που σκότωσε την Καρολάιν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real News, είπε ότι ο ίδιος άνδρας φέρεται να έδωσε την εντολή σε έναν από τους συνεργούς «…κάνε την να σταματήσει», αναφερόμενος στην έντρομη Καρολάιν, η οποία είχε βάλει τις φωνές, ενώ προσπαθούσε να προστατέψει το μωρό της.

Αυτή η περιγραφή φέρεται να δίνει ένα επιπλέον στοιχείο στις Αρχές, καθώς όχι μόνο έδωσε τη σωματοδομή του συγκεκριμένου ανθρώπου, αλλά τον τοποθέτησε στο «κάδρο» των ερευνών ως τον αρχηγό της συμμορίας.

Την ίδια στιγμή, ο 32χρονος φέρεται να κατέθεσε πως ο φερόμενος ως «αρχηγός» της σπείρας μάλλον είναι και ο άνδρας που αναλαμβάνει να κάνει στη συνέχεια την έντρομη μητέρα να σωπάσει, καθώς της κλείνει το στόμα και τη μύτη με τα χέρια του, μέχρι που η άτυχη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή.

Η σύλληψη του Γεωργιανού

Στον Γεωργιανό που συνελήφθη, ενώ επιχειρούσε με πλαστά έγγραφα να διαφύγει από τη χώρα περνώντας τα σύνορα του Έβρου, εστιάζουν οι έρευνες των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γεωργιανός καταζητούνταν γιατί είχε ταυτοποιηθεί ως ένας από τους δράστες της ληστείας, που είχε γίνει σε σπίτι στις 7 Μαρτίου στο Πικέρμι, όπου κακοποιοί είχαν βασανίσει ηλικιωμένο ζευγάρι και την οικιακή βοηθό για να αρπάξουν χρήματα και χρυσαφικά. Στο σπίτι είχε βρεθεί το DNA του και έκτοτε αναζητούνταν.

Στο γενετικό υλικό που άφησαν οι δράστες στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά εστιάζουν άλλωστε οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών, ελπίζοντας πως τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια θα ρίξουν «φως» στην δολοφονία της νεαρής μητέρας.

Πληροφορίες για αυτοκίνητα και άτομα που κρίθηκαν ύποπτα από κατοίκους της περιοχής καταφθάνουν συνέχεια στα στελέχη της αστυνομίας που διερευνούν τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών αναζητούν το λάθος των κακοποιών, με βάση το οποίο θα αρχίσουν να «ξετυλίγουν το κουβάρι» της δολοφονίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάρωσης συνέχεια:Τι ανοίγει σήμερα, ποιες δραστηριότητες παίρνουν το πράσινο φως της επανεκκίνησης